21.8. UFC 278: Paulo Costa – Luke Rockhold | Entinen mestari Luke Rockhold palaa UFC-oktagoniin kolmen vuoden tauon jälkeen

21.8.2021 Klo. 06:45

Paulo Costa voittaa tyrmäyksella/teknisellä tyrmäyksellä

Panos
3/5

UFC 278 -tapahtuma mitellään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Utahissa Vivint Arenalla. Paulo Costa (13-2-0) saa vastaansa entisen keskisarjan mestarin Luke Rockholdin (16-5-0), joka palaa UFC-oktagoniin kolmen vuoden tauon jälkeen. Costan ja Rockholdin kohtaaminen on UFC 278 -tapahtuman toinen pääottelu, josta ei mielenkiintoa tule puuttumaan millään mittarilla. Paulo Costa on keskisarjan rankingeissa kuudentena, kun taas vuorostaan Luke Rockhold ei ole listoilla ollenkaan.

Rockholdin ura sinettiä vaille valmis

Rockholdin ura alkaa olemaan sinettiä vaille valmista kauraa. Entinen UFC:n keskisarjan mestari Luke Rockhold on 37-vuotias, jonka parhaimmat päivät ovat valitettavasti jo kaukana. Tässä lajissa ei pääsee ikää pakoon ja se on fakta. Rockhold on kaikesta huolimatta äärimmäisen taitava ottelija oikeastaan jokaisella osa-alueella, mutta vuosien varrella ongelmana on ollut legendaarinen ”lasileuka”. Tällä hetkellä Rockhold on kahden matsin tappioputkessa. Tappiot tulivat Yoel Romeroa ja Jan Blachowiczia vastaan, molemmat näistä tappioista tulivat tyrmäyksellä.

Nyt Rockholdia vastaan asettuu äärimmäisen iso ja voimakas Paulo Costa – ei mikään paras mahdollinen vastustaja Rockholdin leukaperän kannalta. Costa nimittäin on tunnettu äärimmäisen voimakkaana lyöjänä, joten Rockhold ei voi kovinkaan montaa iskua ottaa perille. Jos Rockhold ottaa vielä tästäkin matsista tappion allensa, niin eiköhän ura ala olemaan viimeistään siinä vaiheessa paketissa valitettavasti.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Onnistuuko Costa tyrmäyksessä?

Paulo Costa on voittanut urallaan 13 kamppailua, joista 11 on tullut tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä – onnistuuko Costa jälleen kerran tyrmäyksessä? Costa on yksi vaarallisimmista ottelijoista, kun puhutaan kolme erää kestävistä matseista. Costa kykenee täydet kolme erää latomaan hurjia pommeja ilman väsymistä, eikä Luke Rockholdin leuka tule kestämään täyttä aikaa ”Borrachinhan” käsittelyssä. Costa on aivan liian voimakas vastustaja vanhalle kehäketulle.

Paulo Costa ottelee tällä hetkellä sopimuksensa viimeistä matsiaan, joten on hyvinkin mahdollista, että Costa lähtee hakemaan highlight-reel lopetusta. Mikä olisikaan sen parempi tapa lähteä neuvottelemaan uudesta rahakkaasta sopimuksesta, kun viimeisenä on alla herkullinen tyrmäysvoitto vastustajasta. Borrachinha on kahden matsin tappioputkessa, jotka ovat hänen uransa ainoat tappionsakin. Kyseiset tappiot tulivat Marvin Vettoria sekä keskisarjan mestaria Israel Adesanyaa vastaan. Costa haluaa varmasti palata takaisin voittokantaan ja siihen hänellä on kaikki avaimet kädessä.

Costa painajaismainen vastus Rockholdille

Luke Rockhold on ottelijoista pidempi ja ulottuvampi, mutta Costa on ottelun alkaessa massiivisesti isompi ja vahvempi. Costa on tunnettu hurjista painonpudotuksistaan ja ottelun alkaessa paino on naurettavan iso. Rockhold on pystyssä erinomainen kuin myös grappling-osastolla, mutta Costaa vastaan pystyssä ei ole tiedossa muuta kuin nukkumatin paikka. Costaa on äärimmäisen vaikea viedä mattoon, joten mitä todennäköisemmin tämä matsi käydään pystyssä.

Costa on viimeismpien tietojen puolesta aivan äärimmäisen hyvässä kunnossa, joten saatamme nähdä parasta Borrachinhaa pitkästä aikaa oktagonissa. Luke Rockholdin niin sanottu lasileuka tulee olemaan koetuksella ensi yön kamppailussa Costaa vastaan. Kysymys kuuluukin, että kuinka kauan leuka kestää? En näe mahdollisuutta sille, että Rockholdin leukaperä kestäisi täydet 15 minuuttia iskuja. Costa on kaikessa yksinkertaisuudessaan liian räjähtävä ja voimakas lyöjä.

Niin sanotuissa tilastoissa Costa on monellakin tapaa edellä. Costa jakelee merkittäviä iskuja minuuttia kohden 6,85 kappaletta, kun taas vuorostaan Rockhold ainoastaan 4,18. Kehäkettu Rockholdin alasvientien tarkkuus on 30%, kun taas vuorostaan Costan 50% – täytyy kuitenkin muistaa, että Costa on vienyt vastustajansa mattoon ainoastaan kaksi kertaa UFC-uransa aikana. Costan ottelutyyli on pysytellä pystyssä, joka ei varmaan tule yllätyksenä. Liuskalle valitaan tyrmäyskone Paulo Costan voitto tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä kertoimella 1,68.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!