3.7. UFC 276: Alexander Volkanovski – Max Holloway | Volkanovskin ja Hollowayn trilogia päätökseen!

3.7.2022 Klo. 05:00

Max Holloway

Panos
1.5/5

UFC 276 -tapahtuma mitellään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasissa T-Mobile Areenalla. Alexander Volkanovski (24-1-0) puolustaa höyhensarjan titteliään, kun vastaan asettuu tuttu kilpakumppani Max Holloway (23-6-0). Kyseiset herrat ovat kohdanneet toisensa UFC-oktagonissa ennen ensi yön koettelemusta kaksi kertaa, joista kummastakin hallitseva mestari Alexander Volkanovski nappasi itselleen voitot tuomariäänien jälkeen.

Kuka kruunataan höyhensarjan kuninkaaksi?

Volkanovskin ja Hollowayn trilogia-ottelu on siitä hieman erilainen, kun yleensä trilogia tapahtuu voittojen ollessa tasan, mutta tässä tilanteessa Volkanovski johtaa titaanien taistoa voitoin 2-0. Nämä kaksi herraa ovat kieltämättä UFC:n höyhensarjan kaksi parasta kamppailijaa, eikä kolmas ottelu ole missään nimessä vääryys. Havaijilainen Max Holloway monien ottelijoiden ja fanien mielestä voitti toisen kamppailun Volkanovskia vastaan, mutta tuomariäänet ovat ne mitkä ratkaisevat.

Allekirjoittanut kuuluu samaan kastiin, jonka mielestä Hollowayn olisi kuulunut voittaa toinen kamppailu. Rugby-taustainen Volkanovski on äärimmäisen kova pala purtavaksi kenelle tahansa höyhensarjalaiselle, mutta Holloway on näyttänyt jo potentiaalinsa ja mahdollisuutensa voittaakseen Volkanovskin. Jos Holloway häviää tämän kolmannenkin kamppailun, niin sitten Volkanovski kruunataan ehdottomasti höyhensarjan kuninkaaksi.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Volkanovski selkeä ennakkosuosikki

Kertoimien puolesta hallitseva höyhensarjan mestari lähtee selkeänä ennakkosuosikkina matsiin. Holloway on omissa papereissa aivan liian suurena underdogina, joka tietenkin sopii vallan mainiosti. Hollowayn boxing on aivan eliittiä UFC:ssä, eikä yksikään höyhensarjalainen pärjää herraa vastaan perinteisessä pystyottelussa. Volkanovski saa tietenkin etua paremmista mattotaidoistaan ja hurjasta voimastaan, mutta teknisesti Holloway on Volkanovskia edellä pystyssä.

Volkanovski on voittanut kaikki 11 otteluaan UFC-organisaation alla. Vuorostaan Holloway on voittanut UFC-urallaan 19 kamppailua ja hävinnyt 6. Hollowayn tappioista käytännössä kaikki on tullut aivan kärkinimiä vastaan, kuten Conor McGregor sekä Dustin Poirier ja tietenkin Volkanovski. Havaijilainen Holloway on entinen höyhensarjan mestari – Volkanovski oli juurikin herra, joka Hollowayn tittelin vei itselleen.

Onnistuuko Holloway palaamaan takaisin mestariksi?

Hollowayn ja Volkanovskin välinen kamppailu tulee olemaan jälleen kerran aivan mielettömän kova. Holloway on pidempi ottelija, mutta ulottuvuudessa hän jää silti jalkoihin Volkanovskille. Holloway on jaellut iskuja enemmän vastustajiinsa keskimäärin enemmän kuin Volkanovski, mutta myös samalla Holloway on ottanut enemmän osumaa. Volkanovski on matossa ja grappling-osastolla yleisestikin edellä, mutta Hollowayn alasvientien puolustus on ollut timanttia.

Mitä pidempään ottelu pysyy pystyssä, sitä paremmat mahdollisuudet Hollowayllä on voittaa. Holloway on UFC:n parhaimpia ottelijoita puhtaassa pystyottelussa, joten Volkanovskin kannalta tämä ottelu kannattaisi viedä mattoon. Ainoana ongelmana on se, että Holloway osaa puolustaa alasviennit erittäin hyvin. Holloway on teknisesti parempi pystyottelija kuin Volkanovski. Liuskalle valitaan Hollowayn voitto herkullisella 2,70-kertoimella. Vaikka Volkanovski onkin voittanut kaikki kamppailunsa UFC:ssä ja kaksi kertaa jo päihittänyt hieman kyseenalaisilla tuloksilla Hollowayn, niin Havaijilaisen voitto kelpaa vallan mainiosti lapulle.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!