12.6. UFC 275: Glover Teixeira – Jiri Prochazka | Teixeira puolustaa ensimmäistä kertaa titteliään

12.6.2022 Klo. 05:00

Alle 1,5 erää

Panos
1.5/5

UFC 275 -tapahtuma mitellään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Singapore Indoor Stadiumilla. Glover Teixeira (33-7-0) puolustaa ensimmäistä kertaa titteliään raskaassa keskisarjassa Jiri Prochazkaa vastaan (28-3-1). Luvassa on hyvinkin mielenkiintoinen kamppailu, kun kaksi aivan täysin erilaista ottelijatyyppiä kohtaavat UFC-oktagonissa ja pelissä on raskaan keskisarjan mestaruusvyö.

Kruunataanko uusi mestari?

Tällä hetkellä raskaan keskisarjan mestaruutta pitää hallussaan 42-vuotias Glover Teixeira. Glover onnistui voittamaan vyön itselleen viime vuoden lokakuussa vihdoin ja viimein, kun se nappasi submission-voiton (luovutusvoiton) Jan Blachowiczista. Glover on otellut ensimmäisen kerran tittelistä vuonna 2014, jolloin se hävisi entiselle raskaan keskisarjan parhaimmalle ottelijalle Jon Jonesille tuomariäänin. Glover on siis oikea veteraani UFC-oktagonissa. Nyt vastaan asettuu raaka, nuori ja nälkäinen 29-vuotias Jiri Prochazka, jonka juuret ovat Tšekistä.

Tšekkiläinen Jiri Prochazka on tullut UFC-organisaatioon räjähdysmäisesti, sillä hän on otellut ainoastaan kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla vastustajan lamput sammuivat häkissä. Jiri on kaikesta huolimatta todella kokenut ottelija, vaikka häneltä löytyykin ainoastaan kaksi matsia UFC:ssä. UFC-debyyttiottelussa Jiri onnistui voittamaan silloin kuudenneksi rankatun Volkan Oezdemirin, jonka jälkeen kaatuikin pitkään kärkikahinoissa kamppaillut Dominick Reyes – molemmat voitot tulivat siis tyrmäyksellä.

Jiri on osoittautunut heti olevansa titteliottelun arvoinen. UFC oli tarjonnut Jirille jo aikaisemmin paikkaa rosterissaan, mutta Jiri ei halunnut tarttua tarjoukseen ennen kuin hän oli täysin varma siitä, että hän kykenee ottelemaan mestaruudesta. Jiri on todellakin paikkansa ansainnut, ja nyt hänellä on mahdollisuus olla uusi mestari. Jiri lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, mikä ei tule kyllä kenellekään yllätyksenä – Jirin lyöntivoima on kuin toiselta planeetalta.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Lopetus luvassa tavalla tai toisella

Tämä ottelu ei tule missään nimessä menemään tuomariäänille, sillä molemmilta ottelijoilta löytyy omasta takataskustaan kyky lopettaa ottelut nopeasti. Samurai-Jirin otteluista peräti 26 on päättynyt ensimmäisessä erässä, toki joissakin organisaatioissa erät voivat kestää hieman pidempään kuin UFC:ssä, mutta kokonaisuudessaan Jirin ottelut eivät kauaa kestä. Jiri on otellut urallaan 32 kertaa, joista se on kyennyt voittamaan peräti 25 tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä.

Glover Teixeira on otellut urallaan 40 kertaa, joista ainoastaan yhdeksän kamppailua on mennyt tuomariäänille saakka. Molemmilta löytyy siis todellakin kyky lopettaa ottelut nopeasti. Jiri on aivan täysin puhdas pystyottelija, kun taas vuorostaan Glover on hieman enemmän monipuolisempi. Tai no oikeastaan Gloverin vahvuudet ovat enemmänkin matossa kuin pystyssä, mutta ei Glover ihan täysin turisti pystyssäkään ole.

Kuka lopettaa ja millä tavalla?

Jiri haluaa ottelun varmasti pitää pystyotteluna, kun taas vuorostaan Glover haluaa tämän ottelun viedä mahdollisimman nopeasti mattoon. Jos Glover saa vietyä kamppailun mattoon, niin hänen mahdollisuudet voitosta kasvavat suuresti, sillä Glover on erinomainen nappaamaan lukkoja matossa. Pystyssä Jiri on valovuoden edellä ja yksikin iso osuma tulee sammuttamaan Gloverin valot yläkerrasta. Jirin ottelutyyli on todella ennalta-arvaamaton, joten on mahdotonta lukea hänen tulevia iskujaan – sieltä voi tulla ihan mitä tahansa, joten Gloverin täytyy olla pystyssä todella varovainen.

Tämä ottelu on sellainen, että ei haluaisi kummankaan kärsivän tappiota. Molemmat ovat mahtavia persoonia häkissä kuin sen ulkopuolellakin, mutta vain yksi selviää voittajana. Jiri on aivan käsittämättömän vahva ja hänen voittoa tässä odotetaankin, mutta kertoimien puolesta Jirin voittoa ei ole järkeä pelata. Suurin value löytyykin siitä, että tämä ottelu kestää alle 1,5 erää. Liuskalle valitaan siis erien kokonaismääräksi alle 1,5 herkullisella 2,27-kertoimella. Luvassa on aivan mahtava titaanien taisto, jota ei missään nimessä kannata missata.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!