19.3. UFC 286: Justin Gaethje – Rafael Fiziev | Fizievin ensimmäinen iso testi

19.3.2023 Klo. 00:45

Rafael Fiziev voittaa lopetuksella

Panos
1.5/5

UFC 268 -tapahtuma mitellään lauantaina Lontoossa O2 Areenalla. Toisessa pääottelussa nähdään oikea herkkupala, kun Justin Gathje (23-4-0) saa vastaansa Rafael Fizievin (12-1-0).

Fiziev nouseva tähti

Justin Gaethje saa painajaismaisen vastustajan, sillä Rafael Fiziev on ottelutyyliltään yksi pahimmista mahdollisista vastustajista. Muay Thai -taustainen Fiziev on huomattavasti teknisempi ottelija pystyssä kuin Gaethje, vaikka Justin ”The Highlight” Gaethjea pidetään yhtenä parhaimpana kevyensarjan pystyottelijana. Justinin rekordi UFC:ssä on ainoastaan 6-4, joka voi tulla monelle yllätyksenä. Gaethje on päässyt ottelemaan tittelistä kaksi kertaa, mutta mestariksi häntä ei olla ikinä kruunattu.

Khabib Nurmagomedov ja Charles Oliveira ottivat Gaethjesta voitot luovutuksella molemmissa tittelimatseissa. Justin ei ole otellut kertaakaan top 10 -listan ulkopuolella olevaa vastustajaa vastaan, joka kertoo paljon miehen kyvyistä. Tällä kertaa Gathje saa vastaansa rankingeissa kuudentena olevan Rafael Fizievin, joka tulee olemaan tulevaisuuden kovia nimiä. Azerbaidžanilainen Fiziev on kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa ja uran ainoa tappio syntyi ensimmäisessä UFC-ottelussa Magomed Mustafaevia vastaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Jatkaako Gaethje tuttuun tapaan ottelemista pystyssä?

Hyvän painitaustan omaava Justin Gaethje on ollut fanien suuri suosikki, sillä herra haluaa tarjota viihdyttäviä matseja pystyssä. Strategisesti tämä ei ole ehkä se kaikista paras mahdollinen ratkaisu, mutta Gaethje omaa järisyttävän lyöntivoiman kaiken kaikkiaan. Nyt vastaan asettuu teknisesti parempi pystyottelija, jolta löytyy takataskustaan myös voimaa kuin pienessä pitäjässä. Jos Gaethje noudattaa tyyliänsä ja pitää ottelun pystyssä, niin vaikeuksia on luvassa. Gaethje omien sanojen mukaan ei halua käyttää painia, sillä se vie liikaa energiaa ja se ei ole hauskaa.

Gaethje on napannut todella monta fight of the night -bonusta omiin nimiinsä viihdyttävien ”ohtaanlyöntikilpailuiden” myötä, mutta Fizievin kaltaista ottelijaa vastaan stand and bang -mentaliteetti ei ole järkevää. Gaethje tykkää viljellä potkuja, mutta esimerkiksi Muay Thai -taustainen Oliveira onnistui täydellisesti blokkaamaan Gaethjen potkut – Fiziev on samalla tavalla Muay Thai -taustan omaava ottelija, joka on Oliveiraa tehokkaampi pystyssä. Gaethje ei ole vielä kertaakaan käyttänyt hyväkseen omaa painitaustaansa kamppailuissa, eikä se sitä tule käyttämään tälläkään kertaa. Gaethje on showmies, joka noudattaa omaa linjaansa – kamppailu pidetään pystyssä hinnalla millä hyvänsä.

Fiziev pysäyttää Gaethjen

Tyyliltään Fiziev on täysi painajainen Gaethjelle, mutta tietenkin on mahdollisuus, että Gathje onnistuu matsin alkumetreillä osumaan kunnolla ja pysäyttämään Fizievin. Justin lyö nukuttavia pommeja, joten pieni mahdollisuus on aina olemassa. Vapaaottelussa tämä on kuitenkin täysin selvää kaikille, sillä pienetkin virheet voivat maksaa otteluita. Fiziev on kuitenkin sen verran tekninen pystyssä, että on vaikea kuvitella Gaethjen pääsevän Fizievin suojauksen ohi helposti.

Gaethje ottaa minuuttia kohden 7,85 merkittävää iskua perille, joten suojaus ei ole sieltä kaikista parhaimmasta päästä pystyssä. Fiziev ottaa vuorostaan minuuttia kohden ainoastaan 4,8 merkittävää iskua päin näköä. Gaethje ottaa yksinkertaisesti liian paljon osumaa vastustajiltaan, eikä se ole Fizievin kaltaista voimapesää vastaan hyvä lähtökohta. Fiziev on voittanut urallaan kahdeksan kamppailua tyrmäyksellä ja kuusi kamppailua heti ensimmäisessä erässä. Luvassa on äärimmäisen viihdyttävä ja tasokas pystykamppailu, jossa Fiziev tulee pysäyttämään Justin Gaethjen. Liuskalle valitaan Fizievin voitto lopetuksella kertoimella 2,40.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!