25.9. UEFA Nations League: Wales – Puola | Kotijoukkue taistelee pysyäkseen A-liigassa

25.9.2022 klo 21:45

Yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Wales on sunnuntaina pakkovoiton edessä, kun joukkue pyrkii säilyttämään paikkansa Nations Leaguen A-liigassa. Sarjapaikan kannalta ratkaiseva ottelu alkaa klo 21.45.

Wales haastoi Belgian

Wales haastoi Belgian voitosta, mutta taipui lopulta 1-2-vierastappioon. Walesin taival A-liigassa nousun jälkeen on ollut haastava, ja saldo 0-1-3 kertoo ettei joukkue ole pystynyt nousemaan uudelle tasolle. Joukkue on onnistunut tasoonsa nähden suht hyvin hyökkäyspäässä, mutta puolustuspään ongelmat, etenkin nopeat suunnanvaihdot ovat tuottaneet liikaa ongelmia. Joukkue eteni kuitenkin loppuvuodesta pelattaviin MM-kisoihin jatkokarsintojen kautta, joten potentiaalia ja laatua joukkueesta löytyy.

Wales on aktiivinen joukkue pallon kanssa, ja joukkueen otteluita seuratessa harvoin katsojalla on tylsää hetkeä. Taitoa löytyy jokaiselta kentän osa-alueelta ja hyökkäyspäässä on monenlaisia taitureita, joilla pallo ei polta jalassa. Kieffer Moore onnistui kertaalleen Belgiaa vastaan ja joukkueen suurin tähti Gareth Bale on edelleen joukkueen käytettävissä. Ainoastaan puolustuspään heikohko organisointi erottaa Walesin aivan Euroopan huipulta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Puola taipui Hollannin vieraana

Puola taipui aikaisemmin viikolla Hollannille 0-2, ja joukkue on pelannut jo neljä ottelua peräkkäin Nations Leaguessa ilman voittoa. Heikot otteet ovat pudottaneet Puolan lohkonsa kolmanneksi saldolla 1-1-3, ainoa voitto on tullut juuri Walesia vastaan viime kesäkuussa 2-1-lukemin. Myös Puola nähdään MM-kisoissa, mutta jokin tietty tekijä erottaa joukkueen edelleen Eurooppalaisen jalkapallon absoluuttiselta huipulta.

Robert Lewandowski on kiistatta joukkueensa suurin tähti, mutta Puola tarvitsee tasonnostoa myös muilta pelaajilta. Etenkin arvokisoissa on nähty liian usein, kuinka vastusta ottaa Lewandowskin erityistarkkailuun, ja samalla koko joukkueen peli näivettyy. Zielinski on mielenkiintoinen pelaaja keskikentällä, joka on osoittanut pystyvänsä antamaan tulitukea Lewandowskin takana. Matty Cash jatkaa sivussa puolustuksesta, josta miinusta Puolalle.

Avointa peliä luvassa

Wales on inhottava joukkue kenelle tahansa, sillä joukkue hyökkää agressiivisesti ja pitää painetta yllä. Puola voitti ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen 2-1, ja nyt kun etenkin kotijoukkueella panokset ovat huipussaan, on maaliodotusarvo korkealla. Molemmilla joukkueilla on erittäin laadukas hyökkäyspää, ja ongelmat nimenomaan kenttätasapainossa ja puolustamisessa. Yli 2.5 maalia on hyvin todennäköinen näiden joukkueiden kohdatessa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!