24.9. UEFA Nations League: Tshekki – Portugali | Vierasjoukkue hyökkää Tshekin kumoon

24.9.2022 klo 21:45

Portugali

Panos
2/5

Nations Leaguen A-liigassa pelataan isoista pisteistä, kun Tshekki kohtaa kotikentällään Portugalin. Ottelu alkaa lauantaina klo 21.45.

Tshekki nostanut tasoaan

Tshekin maajoukkue on nostanut päätään hiljaisempien vuosien jälkeen, ja joukkue on kautta linjan vahvempi kuin aikaisemmin. Tshekki selvitti tiensä viime vuonna pelattuihin EM-kisoihin, ja kisoissa paikka aukesi hyvien otteiden jälkeen aina puolivälieriin saakka. Tshekin joukkueen pelaajat ovat nousseet mm. Valioliigaan ja muihin Euroopan huippuseuroihin, joten MM-paikan lipeäminen käsistä jatkokarsintaotteluissa oli pettymys.

Nations Leaguen A-liigassa Tshekki on esiintynyt tasaisesti, saldo on 1-1-2 ja sijoitus lohkossa kolmantena. Joukkue on hävinnyt kertaalleen Espanjalle ja Portugalille, mutta voittanut lohkonelosena olevan Sveitsin ja pelannut kotonaan tasan Espanjan kanssa. Pelattavaa Tshekillä edelleen on, sillä tulevista otteluista pitäisi saada revittyä pisteitä, tai muuten putoaminen B-liigaan on lähellä. Aivan Euroopan huippumaiden tasoinen materiaali Tshekillä ei ole, mutta jokaiselle kentän osa-alueelle on saatu kasattua laadukas miehistö.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Portugalin kokoonpano erittäin laadukas

Portugalin kone jyskyttää tasaisesti eteenpäin. Joukkue taistelee oman lohkonsa voitosta yhdessä Espanjan kanssa, kasassa on nyt saldo 2-1-1 ja lohkon toinen sija pisteen erolla Espanjaan. Portugali on tehnyt lohkossaan eniten maaleja, ja päästänyt neljään otteluun vain kaksi, joten pelin perustasapaino on hyvällä tolalla. Nations Leaguessa Portugali on voittanut kertaalleen Tshekin ja Sveitsin, mutta pelannut tasan Espanjan vieraana ja hävinnyt Sveitsille myöskin vieraskentällä.

Portugali selvitti lopulta tiensä MM-kisoihin jatkokarsintojen kautta, kun se kaatoi ensin Turkin 3-1 ja Pohjois-Makedonian 2-0. Portugali onkin ollut hyökkäyspäähän hyvin vahva joukkue viime vuodet, ja taitoa joukkueelta löytyy mm. Cristiano Ronaldon, Joao Felixin, Bruno Fernandesin ja Diego Jotan kautta. Tehokas hyökkäyspää on ase, jolla Portugali pystyy myös vieraskentällä urotekoihin, ja pysyäkseen mukana lohkon voittotaistelussa, Portugalin tulee kaataa Tshekki lauantai-iltana.

Portugalin materiaalilla vierassuosikin asema on ansaittu

Joukkueet eivät ole viimeiseen kymmeneen vuoteen kohdanneet kuin kerran. Portugali on historiassa ollut selkeästi edellä, ja tasoeroa joukkueiden välillä on edelleen paljon. Vieraskentästä huolimatta Portugali ansaitsee suosikin aseman Tshekkiä vastaan, Portugalilla on heittää kentälle sellainen kokoonpano, että maa on vahva menestyjäehdokas myös loppuvuodesta pelattavissa MM-kisoissa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!