23.9. UEFA Nations League: Suomi – Romania | Huuhkajilla isojen panosten viikko

23.9.2022 klo 21:45

Suomi

Panos
2/5

Nations Leaguessa pelataan perjantaina jännittävä kamppailu, jossa panokset ovat kovat. Suomi kohtaa Romanian Olympiastadionilla klo 21.45 alkaen.

Suomen edelliset ottelut jättäneet parantamisen varaa

Suomen taival Nations Leaguen B-liigassa on ollut vaihderikas. Kun kaksi peliä on pelaamatta, on Suomelle edelleen mahdollisuus sekä lohkovoittoon ja nousuun A-liigaan (tämä ei ole enää joukkueen omissa käsissä), mutta heikoilla otteilla edessä olisi myös jääminen oman lohkonsa viimeiseksi ja sitä kautta tippuminen C-liigaan. Kesäkuun ottelut eivät tuoneet toivottua pistepottia, sillä kotonaan Suomi kaatoi Montenegron 2-0, mutta taipui tappioihin Romanialle 0-1 ja Bosnia&Hertsegovinalle 2-3.

Suomi pääsee hyvällä kokoonpanolla Romanian kimppuun, Teemu Pukki on kuntoutunut alkukauden vammastaan ja seurajoukkue Norwichissa verkko on alkanut jälleen heilumaan. Joel Pohjanpalo on myös terveenä ja noussut koko ajan tärkeämmäksi palaseksi Huuhkajien hyökkäyspäässä, Montenegroa vastaan ”Jolle” viimeisteli molemmat osumat. Suomi on osoittanut kuuluvansa vähintään B-liigaan, ja nyt panosten ollessa kovat kentälle heitetään kovin mahdollinen kokoonpano.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Romania lähellä putoamista C-liigaan

Romania on tipahtanut Eurooppalaisen jalkapallomaailman huipulta, ja viime vuodet ovat olleet vaikeita maajoukkueessa. Nyt Romania on omassa lohkossaan viimeisenä saldolla 1-0-3, joten tipahtaminen C-liigaan on hyvinkin mahdollista. Romania on onnistunut viimeistelemään ainoastaan yhden maalin neljään otteluun, eikä joukkueen pelissä ole hirveän paljon muitakaan toimivia osa-alueita ollut viime aikoina.

Romania on kaatunut jo kahdesti Montenegrolle ja kertaalleen Bosnialle. Joukkue puolustaa suht hyvin, mutta oman pelin rakentaminen ja hyökkäyspäässä tilanteiden luominen tuottaa haasteita, joukkue ei pääse hyviin maalintekopaikkoihin helposti. Lohkon tilanne pakottaa joukkueen avaamaan peliään Suomea vastaan, joka voi tuottaa pallonmenetyksiä ja ongelmia muuten kohtuullisesti esiintyneen puolustuksen pelaamiseen.

Suomi nappaa voiton koleassa syysillassa

Suomi pääsee suosikkini perjantai-illan otteluun, mutta joukkueen täytyy olla kärsivällinen ja huolellinen pallon kanssa. Paikat tarvittavien maalien tekemiseen tulevat kyllä, mutta höntyilyyn ei ole varaa. Romania ei ole vieraskentällä tehnyt vielä maaliakaan Nations Leaguessa, ja vaikka keskinäinen historia joukkueilla on vahvasti Romania-painotteinen, on Suomi tällä kertaa oikeutetusti suosikki voittamaan ottelun. Suomen voittaessa paikka B-liigassa säilyy myös jatkossakin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!