27.9. UEFA Nations League: Portugali – Espanja | Lohkovoiton kohtalo ratkeaa

27.9.2022 klo 21:45

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2/5

Portugali ja Espanja ratkaisevat lohkon nro 2 voittajan Nations Leaguen A-liigassa, ottelu alkaa tiistaina klo 21.45.

Portugali esiintynyt vahvasti läpi turnauksen

Portugali kiilasi itsensä lohkon kärkipaikalle kaatamalla Tshekin komeasti vieraskentällä 0-4. Samaan aikaan Espanja hävisi Sveitsille ja ennen viimeistä ottelua Portugali johtaa lohkoa kahden pisteen erolla. MM-kisoihin valmistautuva Portugali on pelannut hienot ottelut Nations Leaguessa tähän saakka, saldo joukkueella on 3-1-1 ja maaliero komea 11-2. Portugali on pystynyt tuottamaan viime vuosina ison kasan kansainvälisiä tähtiä, joka näkyy kautta linjan joukkueen otteissa.

Cristiano Ronaldo koki kovia Tshekkiä vastaan, mutta kokenut pelaaja pelasi ottelun loppuun ja syötti yhden maalin. Portugalilla on huima hyökkäyskalusto Ronaldon lisäksi, ja mm. Diego Jota, Joao Felix ja Bruno Fernandes ovat jatkuvasti vaarallisia oivaltavine syöttöineen. Portugali on varteenotettava menestyjäehdokas MM-kisoihin, ja joukkueella on hyvä mahdollisuus napata Nations Leaguen lohkovoitto, joukkueen materiaali on todella laadukas.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Espanja ei ole saanut kuriin ailahtelua

Espanjan otteet ovat ailahdelleet viime vuosina, ja viimeisimpänä joukkue taipui Sveitsille kotonaan 1-2-tappioon. Koko Nations Leaguen turnaus on sujunut Espanjalta saldolla 2-2-1 ja maaliero on 7-5. Myös Espanjalla on mahdollisuus lohkovoittoon, mutta se vaatisi vieraskentällä voittoa vahvasta Portugalista. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuussa päättyi 1-1-tasatulokseen, ja lähtökohtaisesti Espanja on edelleen parhaimmillaan Portugalin tasoinen joukkue.

Espanjan maajoukkue ei ole samalla lailla yhtä leveä materiaaliltaan kuin takavuosina, mutta yksittäisiä tähtipelaajia joukosta löytyy edelleen. Ferran Torres ja Alvaro Morata taitavat maalinteon, mutta myös keskikentältä ja puolustuslinjasta löytyy maalintekijöitä, kuten Jordi Alba, Cesar Azpilicueta ja Rodri. Espanja taitaa maalinteon, mutta oman pään puolustaminen on ollut erittäin vaikeaa, joka luo omat huolensa lähestyviä MM-kisoja ajatellen.

Erittäin taitavat joukkueet vastakkain

Portugali on suosikin asemassa kotikentällään, ja joukkueen peli on ollut vahvaa sekä tehokasta. Espanja on ailahdellut jo pidemmän aikaa, mutta joukkueen potentiaali on edelleen huikea, eikä joukkue jää ilman tehtyjä maaleja kuin harvoin. Portugali on puolustanut todella kurinalaisesti läpi Nations League-turnauksen, mutta Espanja tarjoaa todella kovan haasteen, kun panoksena on lohkovoitto.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!