26.9. UEFA Nations League: Montenegro – Suomi | Huuhkajat pisteitä vailla

26.9.2022 klo 21:45

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Suomen kannalta maanantai-iltana pelataan isoista asioista, kun joukkueen kohtalona on joko säilyttää paikkansa Nations Leaguen B-liigassa tai pahimmassa tapauksessa tipahtaa C-liigaan. Ottelu Montenegroa vastaan alkaa klo 21.45.

Montenegro on tiivis porukka

Montenegro pitää edelleen hallussaan lohkon toista sijaa, joukkueen saldo on mukava 2-1-2 ja maaliero 6-4. Montenegro on jättänyt itsestään tasaisen kuvan kentällä, ja vaikka sitä ei nähdä MM-kisoissa, eikä nähty viime EM-kisoissa, nousi joukkue edellisellä Nations League – turnauksessa C-liigasta B-liigaan. Viimeisessä ottelussa joukkueelle ei suurta panosta ole, sillä lohkovoittoon mahdollisuudet menivät tappiossa Bosnia&Hertsegovinaa vastaan perjantaina, mutta toisaalta paikka B-liigassa on varma jo nyt ennen viimeistä kamppailua Suomea vastaan.

Montenegro on onnistunut voittamaan lohkon viimeisenä olevan Romanian kahdesti, pelannut kerran tasan ja hävinnyt Bosnia&Hertsegovinalle ja taipunut tappioon Suomen vieraana 0-2-lukemin kesäkuussa. Vaikka Montenegro ei kuulu jalkapallon isoihin maihin, on joukkueessa tapahtunut selkeä pelillinen kehitys. ja joukkuetta on etenkin kotikentällään todella vaikea kaataa. Isompia kokoonpanohuolia ei löydy, vaan Montenegro saa haluamansa miehistön kentälle Suomea vastaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Huuhkajat jäi tasapeliin Romaniaa vastaan

Suomen epätasaiset otteet Nations Leaguessa jatkuivat, kun joukkue pelasi 1-1-tasapelin perjantaina Romaniaa vastaan. Vaikka tulos oli pelitapahtumiin nähden oikeutettu, jätti se paljon vielä maanantain Montenegro-ottelun varaan. Suomi on vielä lohkonsa kolmantena pisteen erolla Romaniaan, mutta tulosten sattuessa juuri väärin, voi Suomi pullahtaa ulos B-liigasta ja pelata seuraavalla kerralla C-liigassa. Voitolla lohkeaisi lohkon kakkospaikka, jolla voi olla merkitystä vielä EM-jatkokarsintojen kannalta.

Suomi rakensi hyviä paikkoja Romania-ottelun loppuhetkillä, ja etenkin Benjamin Källman oli pirteä vaihdosta tullessaan, kuten myös Suomen ainoan osuman viimeistellyt Teemu Pukki. Suomen puolustus on ollut totuttua epävarmempi, mikä ei ole yllätys usean runkomiehen lopettamisen jäljiltä. Suomen saldo 1-2-2 on kohtuullinen, ja kesäkuussa napattu 2-0-kotivoitto Montenegrosta antaa uskoa varmasti myös vieraskentällä. Rasmus Schüller putosi pois Suomen joukkueesta kolhun vuoksi, josta hieman miinusta.

Suomen ottelut vähämaalisia

Montenegron ja Suomen välillä ei paljoa historiaa ole, ainoa kohtaaminen nähtiin viime kesäkuussa, joka päättyi Suomen eduksi. Suomen osalta isoin kysymys on puolustuksen kestävyys vaikeassa vieraspelissä, ja mikäli Suomi saa pidettyä kurissa Montenegrolle neljä maalia jo iskeneen Stefan Mugosan, on joukkue hyvin lähellä vähintään tasapeliä. Samaan aikaan pelataan Romanian ja Bosnia&Hertsegovinan välinen ottelu, jonka tuloksella voi olla oma vaikutuksensa myös Huuhkajien otteisiin omassa ottelussa. Lähtökohtaisesti kyseessä on tasainen ottelu, eikä Suomen peleissä muutenkaan usein maaleilla juhlita, tälläkin kertaa jäädään alle 2.5 maalin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!