26.12. U20 MM-kisat: Suomi – Sveitsi | Nuoret Leijonat suosikkina MM-avaukseen

26.12.2022 klo 18:00

Suomi & ottelussa alle 6 maalia (sis. JA+RL)

Panos
2/5

U20 MM-kisat alkavat perinteiseen tapaan Tapaninpäivänä. Suomi lähtee kisoihin vahvana menestysehdokkaana, ja se saa vastaansa avausottelussa Sveitsin. Ottelu alkaa maanantaina klo 18.00.

Suomi saavutti hopeaa edellisissä kisoissa

Suomi on noussut myös U20-tasolla sellaiseen asemaan, että se lähtee jokaiseen turnaukseen vahvana menestyjäehdokkaana. Joukkue ei ole suurin ennakkosuosikki, mutta mitalipelien ulkopulolelle jääminen olisi pettymys. Edellisen kisat pelattiin uudestaan viime elokuussa, ja Nuoret Leijonat pääsivät aina finaaliin saakka, jossa tuli tappio niukasti Kanadalle jatkoajalla. U20-kisoissa muutokset kisojen välillä ovat isot, Antti Pennasen tilalle päävalmentajaksi on tullut Tomi Lämsä.

Suomi lähtee Kanadassa pelattavaan turnaukseen hieman aikaisempia vuosia nimettömämmällä miehistöllä. Hyökkäyspäässä Brad Lambert ja Joakim Kemell kantavat tulospaineita, molemmilla pelaajilla on oivat mahdollisuudet hallita turnauksen pistepörssiä. Suomi perustaa pelinsä tiiviiseen viisikkopeliin ja puolustuksen pitävyyteen, varsinaisia murskajaisia Suomen osalta nähtäneen suht harvoin. Avauspelissä on aina normaalia enemmän paineita, mutta Nuorilla Leijonilla on eväät jälleen kerran hyvään turnaukseen.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Sveitsi ei kuulu turnauksen suosikkeihin

Sveitsi ei ole U20-tasolla mitaleilla juhlinut, eikä joukkue lähde tälläkään kertaa Kanadassa pelattavaan turnaukseen menestyjäsuosikkina. Turnaukseen valmistavissa otteluissa Sveitsi taipui suurimmalle menestyjäehdokkaalle Kanadalle tylysti 0-6, mutta onnistui voittamaan Tshekin ja Ruotsin. Kuten Suomi, myös Sveitsi on puolustussuuntaan parhaimmillaan todella loistava, eikä sen puolustusta ole aina helppo murtaa.

Sveitsi etenee suurella todennäköisyydellä B-lohkosta jatkoon, sillä ainoastaan yksi joukkue viidestä jää pudotuspelien ulkopuolelle. Sveitsin osalta pääpelit ovat Latviaa ja Slovakiaa vastaan, mutta myös ottelu Suomea vastaan sytyttää varmasti joukkueen. Mikäli joukkueen puolustuspeli pysyy kasassa MM-kisoissa, on Sveitsillä aina potentiaalia olla kisojen yllättäjiä.

Suomi avaa MM-turnauksen voitolla

Suomi ja Sveitsi ovat tutut kiistakumppanit viime vuosilta U20-kisoissa. Suomi on näissä kohtaamisissa ollut selkeä suosikki, ja pääosin pystynyt viemään voiton, joskin Sveitsi yllätti Suomen 2020 kisoissa lukemin 5-2. MM-turnauksessa erikoistilanteet ovat isossa roolissa, ja Suomi on pääosin esiintynyt edukseen, etenkin ylivoimalla peli on aikaisemmissa turnauksissa kulkenut mukavasti. Suomi lähtee MM-avaukseen suosikkina, mutta odotettua maalijuhlaa ei välttämättä nähdä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!