18.8. U20 MM-kisat: USA – Tshekki | Historiallisen heikko Tshekki jää USA:n jalkoihin

18.8.2022 klo 05:30

USA & ottelussa yli 6.5 maalia

Panos
2.5/5

USA ja Tshekki ratkovat viimeisen välieräpaikan U20 MM-kisoissa. Joukkueiden välinen kamppailu alkaa klo 05.30 keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

USA voitti alkulohkonsa

USA nappasi B-lohkon voiton kolmen pisteen erolla Ruotsiin. USA voitti kaikki neljä otteluaan, kun se kaatoi Saksan 5-1, Sveitsin 7-1, Itävallan 7-0 ja Ruotsin 3-2. USA on tasaisen vahva nippu nuoria tulevaisuuden pelaajia, ja joukkue on yhdessä Kanadan ja Suomen kanssa turnauksen suurimpia menestyjäsuosikkeja. Alkulohkon neljän voiton myötä tullut lohkovoitto heitti USA:n vastustajaksi Tshekin, joka ei ole tässä turnauksessa onnistunut säväyttämään.

USA:lla on Kanadan tapaan erittäin laaja ja laadukas materiaali, ja koko joukkueessa ratkaisijoita riittää oikeastaan jokaiseen ketjuun. Alkulohkon maaliero oli komea 22-4, joten sekä hyökkäyspään pelaaminen että omalla puolustusalueella työskentely on ainakin toistaiseksi sujunut erittäin korkealla tasolla. USA pitää kiekkoa ja pelaa vauhdikasta peliä, joka on omiaan aiheuttamaan ongelmia vastustajille. Carter Mazur sekä Matt Coronato ovat molemmat USA:n parhaat maalintekijät, molemmilla hyökkääjillä kasassa on jo neljä maalia. Kaikkinensa USA:n joukkueesta kolme eri pelaajaa ovat kymmenen tehoikkaimman pelaajan joukossa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Tshekki romahti alkulohkonsa neljänneksi

Tshekki ei ole onnistunut tässä turnauksessa haluamallaan tavalla, ja maan jääkiekko-ongelmat heijastuvat karulla tavalla sekä U20-tasolle sekä A-tasolle. Tshekin saldo alkulohko A:ssa oli murheellinen, sillä joukkue onnistui voittamaan ainoastaan Slovakian, jonka senkin niukasti lukemin 5-4. Tappiot joukkue kärsi Suomelle lukemin 3-4 (rl), Kanadalle 1-5 ja jopa Latvialle peräti 2-5. Heikkojen otteiden myötä sijoitus lohkossa oli neljäs, ja puolivälierässä vastaan tulee armottoman kova USA.

Jan Mysak pitää Tshekin värejä yllä MM-turnauksen pistepörssissä, tehot 3+2 riittivät alkulohkovaiheessa pistepörssissä sijalle 16. Tshekki on ollut epävarma läpi turnauksen etenkin omalla puolustusalueella, ja tämä ei lupaa hyvää kun vastaan asettuu huippujoukkue USA. Tshekin joukkue pystyy edelleen parhaimmillaan loistaviin suorituksiin hyökkäyspäässä, mutta takaiskumaalien jälkeen koko joukkue lamaantuu ja pelaaminen vaikeutuu. Lähellä on, että joukkueen pelit MM-kisoissa päättyvät puolivälieriin.

USA vienyt keskinäiset suvereenisti

USA on hallinnut mielin määrin joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia. Edelliset kuusi kohtaamista ovat päättyneet kaikki USA:n voittoon, viime vuosilta taululle on isketty lukemia kuten kahdesti 7-0, 4-3 (ja) ja 9-3. USA on todella suuri suosikki myös tässä kampailussa, eikä vähiten Tshekin heikkojen otteiden ansiosta. USA vie ottelun nimiinsä yli 80% todennäköisyydellä, ja iskee samalla useamman maalin heikon Tshekin verkkoon.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!