31.12. U20 MM-kisat: USA – Suomi | USA mittaa Nuorten Leijonien todellisen tason

31.12.2022 klo 23:00

Yli 5.5 maalia (varsinainen peliaika)

Panos
2.5/5

Suomi kohtaa alkulohkovaiheen viimeisessä ottelussaan USA:n, ottelussa panoksena on lohkovoitto. Kamppailu alkaa lauantaina klo 23.00.

USA pelannut pääosin hyvällä tasolla

USA on pelannut hieman epätasaisen alkulohkovaiheen tähän saakka. Joukkue kaatoi turnauksen avauksessaan Latvian 5-2, sekä kolmannessa ottelussaan Sveitsin 5-1. Toiselle kierroksella taululle tuli iso yllätys, kun USA taipui Slovakialle lukemin 3-6, tulosten myötä joukkue on onnen viimeistä otteluaan kuudella pisteellä toisena, mahdollisuudet ovat edelleen lohkovoittoon mutta myös lohkon kolmas sijakin on vielä mahdollinen.

USA on pelannut enemmän joukkueena kuin yksilöidensä kautta, eikä joukkueella ole heittää yhtään pelaajaa turnauksen kymmenen tehokkaimman pelaajan joukkoon. USA hakee menestystä erittäin hyökkäysvoittoisella ja nopealla pelillään, josta on aistittavissa myös eurooppalaisia vivahteita. Luke Hughes heiluttaa puolustuksen tahtipuikkoa, hyökkäyksessä katseet kohdistuvat mm. Logan Cooleyhin ja Rutger McGroartyyn.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Suomi noussut omalle tasolleen

Suomi on noussut Sveitsi-tappion jälkeen lähemmäksi omaa tasoaan, ja joukkue kaatoi Slovakian 5-2 ja Latvian 3-0. Tulosten myötä Suomi on B-lohkon piikkipaikalla, mutta USA tarjoaa lähtökohtaisesti kovimman haasteen Nuorille Leijonille. Suomi on saanut pelistään koko ajan paremmin ja paremmin kiinni, hyökkäyspään rytmitys toimii mukavasti ja viisikkojen tiiveys on ollut vaaditulla tasolla. Suomi tarvitsee kaikkia neljää ketjuaan päästäkseen tavoitteeseensa, eli MM-kultaan.

Vaikka Suomen peli on ottanut harppauksia eteenpäin, on vielä selkeitä kehityskohteitakin näkyvillä. Käytännössä jokaisessa ottelussa Suomen pelaajat sekoilevat omalla alueellaan välillä rankasti, ja vastustajat saavat aivan avopaikkoja. Virheet maksoivat omalta osaltaan Sveitsi-ottelun voiton, ja puolustukselta vaaditaan entistä enemmän huolellisuutta. Myös alivoima kaipaa aktiivisuutta, mutta mukavaa oli nähdä Suomen alivoimapelin kehittyneen Latvia-ottelussa. Suomella ei ole yhtä selkeää maalitykkiä turnauksessa noussut esille, mutta Kemell ja Lambert pystyvät ratkomaan otteluita omilla henkilökohtaisilla suorituksillaan.

Molemmat joukkueen pystyvät ratkaisuihin

USA ja Suomi kohtasivat toisensa MM-turnauksen alla harjoitusottelussa, USA oli parempi tässä kohtaamisessa lukemin 5-2. USA lähtee alkulohkon viimeiseen kamppailuun ennakkosuosikkina, sillä joukkueella on kolme erittäin hyökkäysvoittoista ketjua, jotka kaikki pystyvät maalintekoon. Suomen tehot lepäävät muutaman avainyksilön harteilla, mutta täysin aseeton Suomikaan ei ole, etenkin ylivoimapeli nousee arvoon arvaamattomaan. Peli-ideaksi nousee yli 5.5 maalia varsinaisella peliajalla, USA vie peliä ja on ennakkosuosikki, mutta Suomi pystyy myös iskemään 2-3 maalia omalla hyvällä pelillään.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!