14.8. U20 MM-kisat: Suomi – Slovakia | Pikkuleijonat jatkaa voittojen tiellä

14.8.2022 klo 21:00

Suomi yli 4.5 maalia

Panos
3/5

Pikkuleijonat kohtaavat U20 MM-kisojen kolmannessa ottelussa Slovakian, ja ottelu alkaa sunnuntaina klo 21.00.

Suomi vaikeuksien kautta voittoon Tshekistä

Suomen MM-turnaus on sujunut toistaiseksi voitokkaasti, kun avausottelussa Latvia kaatui 6-1, ja Tshekki taipui toisessa ottelussa lopulta rangaistuslaukauskisan jälkeen 4-3 lukemin. Latviaa vastaan Suomi pysyi koko ajan kuskin paikalla, mutta Tshekkiä vastaan ottelun alku oli vaikea. Suomen kannalta hyvä asia oli kokea vaikeuksia Tshekki-ottelussa, sillä nousu voittoon 0-2-tappiotilanteesta on kokemus, joka varmasti hitsaa joukkuetta entistä enemmän yhteen.

Suomi on Kanadan jälkeen toisella sijalla A-lohkossa, ja vähintään toinen sija olisi elintärkeää säilyttää, sillä sitä kautta pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastustaja voi olla hieman kevyempää kaliiberia. Suomen osalta maalivahtipeli jätti hieman toivomisen varaa Tshekki-ottelussa, ja Slovakiaa vastaan mahdollisuuden maalissa saa Juha Jatkola. Ylivoimapeli Suomella on todella hyvässä iskussa, kuten myös tasaviisikoin pelaaminen. Parannettavaa on alivoimapelissä, joka on vielä toistaiseksi ollut passiivista.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Slovakian materiaali ei riitä

Slovakian MM-turnaus on sujunut heikohkosti, kun joukkue taipui Tshekille 4-5, Kanadalle 1-11 ja voitti Latvian lopulta rangaistulaukauskisassa 4-3-lukemin. Slovakia ei kuulu kisoissa mitalikanditaatteihin, ja kolmen ensimmäisen ottelun otteet ja tulokset puoltavat yleistä käsitystä. A-lohkossa Slovakia on viimeistä edellisenä kahdella pisteellään, takana ainoastaan turnauksen heikoin joukkue Latvia.

Suomi-ottelu on Latvian viimeinen alkusarjan kamppailu, ja näillä näkymin lohkon neljäs sija on joukkueelle aivan ehdoton maksimi. Slovakian materiaali on köykäinen, ja joukkueen puolustuspeli on ollut ongelmissa jokaisessa ottelussa, joka lupaa myös vaikeaa iltapuhdetta Suomea vastaan. Slovakian joukkue ei pysty kilpailemaan materiaalissa Suomea vastaan, ja joukkue joutuu lähtökohtaisesti heti altavastaajan asemaan sunnuntai-iltana.

Suomi ollut historiassa kirkkaasti edellä

Suomi on ollut Slovakiaa vastaan selkeästi kuskin paikalla U20-tasolla, ja Suomen komennossa ottelut ovat sujuneet jo vuosikausia. Ottelut ovat olleet maalirikkaita, ja Suomi on järjestään onnistunut iskemään vähintään viisi maalia Slovakian verkkoon. Kautta aikojen tilastoissa Suomi on voitoissa edellä saldolla 9-1, ja nykyisellä joukkueella Suomi hakee itselleen jälleen kerran voiton, ja selkeällä erolla. Slovakian puolustus joutuu isoon testiin, ja vaikka Suomi tuskin iskee Kanadan tapaisia lukemia taululle, nähdään ottelussa useampi komea maalia Pikkuleijonien lavasta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!