27.12. U20 MM-kisat: Suomi – Slovakia | Nuorilla Leijonilla kasvojenpesun paikka

27.12.2022 klo 18:00

Molemmat joukkueet tekevät 2 maalia

Panos
2/5

Suomen osalta U20 MM-turnaus jatkuu heti tiistaina, kun joukkue kohtaa todella tärkeässä ottelussa Slovakian. Ottelu alkaa klo 18.00.

Suomi aloitti shokkitappiolla

Suomen osalta U20 MM-turnaus alkoi katastrofaalisesti, kun joukkue taipui Sveitsille tiukassa ottelussa jatkoajalla lukemin 2-3. Tappio oli Nuorten Leijonien menestyshaaveille kolaus, mutta joukkueella on vielä hyvin aikaa kääntää turnauksen suunta. Avausottelussa näkyi Suomen osalta jännittäminen, eikä peli soljunut vielä tasapainossa, paljon on kehitettävää turnauksen aikana. Yksi saavutettu piste turnauksen avauksesta voi olla vielä todella tärkeä, kun vastassa ovat vielä kuitenkin Slovakia, USA ja Latvia.

Joakim Kemell aloitti Sveitsi-ottelun 13. hyökkääjänä, mutta ottelun aikana Kemell nousi jopa ykkösketjuun. Kemell oli pirteä läpi ottelun, ja ahneelle maalipyssylle on varmasti käyttöä turnauksen edetessä. Brad Lambert oli suht näkymätön ottelun aikana, mutta Konsta Kapanen maalillaan ja Sami Päivärinta kahdella maalisyötöllä olivat positiivisia ilmestyksiä. Tappion myötä Nuorten Leijonien voi olettaa olevan ärsytettyjä Slovakiaa vastaan, ja mikäli agressio on saatu kanavoitua oikein, nähdään tiistaina kentällä agressiivinen ja aktiivinen Suomi, tätä ottelua ei ole enää varaa hävitä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Slovakialla potentiaalinen nippu kasassa

Slovakia avaa kisarupeamansa Suomi-ottelulla, joten joukkue ei avauksessaan helpolla pääse. Slovakia ei ole U20-tasolla aikaisempina vuosina juhlinut, vaan menestys on karttanut joukkuetta. Ennusmerkit eivät ole liian ruusuiset myös tälläkään kertaa, sillä joukkuetta ei pidetä kovinkaan vahvana kanditaattina mitalipeleihin. Turnauksen alla pelatuissa harjoitusotteluissa Slovakia kaatui Kanadalle 1-6, mutta voitti Itävallan 5-1.

Slovakia sai MM-kisoihin Juraj Slafkovskya lukuunottamatta huippumiehistön. Slafkovskyn poissaolo on menetys Slovakian hyökkäykselle, mutta Simon Nemec ja Filip Mesar kantavat isoa vastuuta tässä turnauksessa. Myös Adam Sykora on mielenkiintoinen pelaaja, kuten myös maalivahti Matej Marinov, joka on pelannut vahvan alkukauden USHL:ssä. Slovakia on rankattu turnauksen viidenneksi tai kuudenneksi parhaaksi joukkueeksi, mutta näissä marginaaleissa erot ovat pienet, ja tulos on yksittäisen pudotuspeliottelun varassa, jonne Slovakia on vahvasti tyrkyllä.

Vahvat hyökkäykset molemmilla joukkueilla

Suomi ja Slovakia ovat kohdanneet viime vuosina ahkerasti, ja Suomi on ollut selkeästi kuskin paikalla näissä otteluissa. Edelliset kohtaamiset Suomi on voittanut mm. 9-3, 5-1, 6-0 ja 8-1. Taitoero ei ole välttämättä tässä turnauksessa viime vuosien tasolla, mutta suosikkina Nuoret Leijonat otteluun lähtee. Motivaatio on varmasti kunnossa, ja tämän pitäisi myös näkyä Suomen otteissa. Molemmat joukkueet saavat varmasti saumansa maalintekoon, ja taitavat hyökkäykset osaavat viimeistellä paikoistaan. Molemmat joukkueet pystyvät viimeistelemään laadukkaasti, ja tästä peli-ideaa otteluun, molemmat joukkueet voivat onnistua useampaan otteeseen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!