2.1. U20 MM-kisat: Suomi – Ruotsi | Tasainen vääntö paikasta neljän parhaan joukkoon

2.1.2023 klo 18:00

Alle 5.5 maalia (varsinainen peliaika)

Panos
2/5

U20 MM-kisoissa ollaan edetty jo puolivälierävaiheeseen. Suomi ja Ruotsi kohtaavat kutkuttavassa ottelussa maanantaina klo 18.00 alkaen.

Suomi ei kuulu enää suurimpiin menestyjäehdokkaisiin

Suomen MM-turnaus on jättänyt paljon kysymyksiä toistaiseksi, eikä viime vuosien kestomenestyjä ole pysynyt esiintymään parhaimmillaan kuluvassa turnauksessa. Alkulohkossaan Suomi taipui niukasti Sveitsille, voitti suht selkeästi Slovakian ja Latvian, mutta taipui USA:lle lohkovoiton ratkaisseessa kamppailussa 2-6. Tulosten myötä Suomi jäi lohkonsa toiseksi, ja näin vastaan asettuu puolivälierässä A-lohkon kolmonen Ruotsi.

Suomen peli ei ole ollut turnauksen aikana tasapainossa kuin hetkittäin. Puolustuksessa sattuu virheitä jokaisessa ottelussa, ja samaan aikaan hyökkäyspään pelaaminen on välillä turhan varovaista ja jopa väkinäistä. Joakim Kemell ja Jani Nyman ovat Suomen tehokkaimmat pelaajat tehoilla 2+1, ero on todella suuri mm. USA:n ja Kanadan joukkueiden parhaisiin pistemiehiin. Suomen joukkue jää potentiaaliltaan ja nimilistaltaan viime vuosien joukkueista reilusti, aika ei tahdo tässä turnauksessa riittää siihen, että maksimaalinen potentiaali saataisiin irti koko Nuorten Leijonien joukkueesta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Ruotsi esiintynyt tasapainoisesti

Ruotsin alkusarja oli suhteellisen vahva ja hyvä, mutta silti joukkue jäi oman alkulohkonsa kolmanneksi. Ruotsi kaatoi Itävallan, Saksan ja Tshekin, mutta alkusarjan viimeisessä kamppailussa Kanada oli vahvempi luvuin 5-1. Ruotsin osalta peli on tappiosta huolimatta suht mukavasta tasapainossa, ja joukkueen viisikot ovat Suomen vastaavia yhtenäisempiä. Ruotsi päästi alkusarjassa ainoastaan seitsemän maalia, joka oli vähiten kaikista joukkueista.

Ruotsin tehokkaimpana pistemiehenä häärii Ludvig Jansson tehoin 3+3, Filip Bystedt on onnistunut mukavasti 2+3 tehoillaan. Ruotsin puolustusta epäiltiin turnauksen alla, mutta joukkueesta on löytynyt uusia vastuunkantajia, eikä Ruotsin puolustusta ole helppo rikkoa. Välillä Ruotsi sortuu tehottomuuteen omassa hyökkäyspäässään, josta nähtiin viitteitä mm. niukassa 1-0-voitossa Saksaa vastaan sekä vain yksi tehty maali Kanada-tappiossa.

Vähämaalinen trilleri luvassa

Suomi ja Ruotsi ovat pelanneet vuosien saatossa useita tiukkoja, tasaisia kamppailuja U20-kisoissa. Edelliset MM-kisaottelut ovat päättyneet Suomelle 1-0 ja 3-2, Ruotsi voitti 2020 myös 3-2-lukemin. Puolivälierässä riskitasot vähenevät ja ottelun luonne näkyy joukkueiden pelaamisessa. Alle 5.5 maalia on oiva pelikohde maanantain trilleriin, sillä molemmat joukkueet osaavat halutessaan puolustaa, kun taas kliininen maalinteko on ollut haastavaa puolin ja toisin.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!