20.8. U20 MM-kisat: Ruotsi – Suomi | Tiukka taistelu paikasta finaaliin

20.8.2022 klo 03:00

Suomi

Panos
1.5/5

Jälkimmäisessä U20 MM-kisojen välierässä nähdään Pohjoismaiden välinen kamppailu, kun tuttu taistelupari Ruotsi ja Suomi kohtaavat aikaisin lauantai-aamuna klo 03.00 alkaen.

Ruotsi edennyt omalla tyylillään jo neljän parhaan joukkoon

Ruotsin MM-turnaus on edennyt oikein mallikkaasti ja joukkue on edennyt jälleen taistelemaan paikasta finaaliin. Alkusarjan ainoa tappio tuli USA:ta vastaan, mutta muuten Ruotsi hoiteli Itävallan, Saksan ja Sveitsin. Puolivälierässä vastaan asettui A-lohkon yllättäjä Latvia, ja ottelusta muodostui todella tiukka kamppailu, jonka Ruotsi voitti lopulta lukemin 2-1. Ruotsin joukkue on saanut puolustuspelinsä oikein hyvään kuosiin, eikä otteluista ole muodostunut mitään hurmumhei-maalintekokilpailuja.

Ruotsin vahvuus on selkeästi tiiviinä viisikkoina pelaaminen, ja vaikka joukkue häviää hieman mm. Suomelle ja Kanadalle hyökkäyspään tehoissa ja yksilötaidossa, on joukkue osoittanut olevansa sitkeä ja vaikeasti voitettava. Superlupaus Emil Andrae on joukkueensa tehokkain pelaaja pistein 4+4 ja koko turnauksen viidenneksi tehokkain pelaaja, mutta pistepörssistä löytyy vielä ylempää kolme suomalaista hyökkääjää.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Suomi hoiti paineottelun tyylikkäästi

Suomi hoiteli Saksan tyylikkäästi tieltään puolivälierässä lukemin 5-2, ja koko turnaus on isossa kuvassa ollut väkevää tekemistä. Alkusarja sujui mallikkaasti, ja vaikka joukkue hävisikin Kanadalle, on pelissä ollut hyviä aihioita ja ilon aiheita. Suomen hyäkkäyspelaaminen on ollut raikasta ja tehokasta, samoiten Suomen ylivoima on pelannut todella hyvin turnauksen alusta saakka. Joakim Kemell on koko turnauksen pistepörssin toisena tehoin 3+8, takana ovat myös ykkösvitjan Roby Järventie 4+5 ja Aatu Räty 3+6.

Suomen alivoima on edelleen osa-alue jota tulisi pystyä parantamaan. Alivoima on passiivinen ja kun vastustaja liikuttaa kiekkoa nopeasti pelaajalta pelaajalle, vapaita tiloja löytyy sieltä täältä Suomen puolustusaleueella. Muutenkin puolustuspeli ja maalivahtipeli ovat jättäneet hieman kysymysmerkkejä, mutta Suomi on onnistunut napsimaan voittoja turnauksessa nimenomaan vahvan hyökkäyspään pelaamisen ansiosta.

Suomi noussut isossa kuvassa Ruotsin edelle

Ruotsi ja Suomi ovat tuttu, tasainen taistelupari myös U20-tasolla. Suomi on vienyt nimiinsä kolme joukkeuiden viimeisintä ottelua, mutta lähtökohtaisesti kyseessä on todella tasainen parivaljakko, joiden välillä erot ovat pienet. Ruotsi on hieman jäänyt Suomen varjoon viime vuosina U20-kisoissa, edellinen mestaruuskin Ruotsilta on kymmenen vuoden takaa vuodelta 2012. Suomi vie ottelun nimiinsä raikkaamman hyökäyspään pelaamisen avulla, ja Suomen kiekossa pelaajat ovat tottuneet viime vuosina voittamaan isoja otteluita alkaen jo juniorikiekosta.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!