10.8. U20 MM-kisat: Latvia – Suomi | Pikkuleijonat aloittaa MM-turnauksen voitolla

10.8.2022 klo 01:00

Suomi yli 4.5 maalia

Panos
3/5

Jääkiekon U20 MM-kisat aloitetaan jälleen alusta, kun kisat keskeytettiin ensimmäisellä yrityksellä koronatartuntojen vuoksi. Edellinen yritys pelata kisat kesti vain kolme pelipäivää, ja näiden otteluiden tulokset on mitätöity. Suomi aloittaa oman turnauksensa 10.8 klo 01.00 ottelulla Latviaa vastaan.

Latvialla ei asiaa pudotuspeleihin

Latvia on U20-jääkiekon ja kansainvälisen jääkiekon pikkumaa, jolla ei ole suurempaa menestystä siunaantunut. Latvialla ei alustavasti ole mahdollisuuksia edetä turnauksessa alkulohkosta pidemmälle, sillä Suomen lisäksi vastaan asettuvat Kanada, Tsekki ja Slovakia. Latvialla on todella pieni, mutta tiivis jääkiekkoyhteisö, ja juoniorimylly toimii maan kokoon nähden hyvin.

Latvia on pystynyt voittamaan U20-tasolla maita kuten Unkari, Kazakstan ja Tanska, mutta Suomen, Kanadan tai Tsekin tasoisten jääkiekkomaiden joukkueet ovat lähtökohtaisesti liian kovia. U20-tasolla Latvia on kohdannut Suomen kolmesti, häviten jokaisella kerralla. Avausotteluun joukkue lähtee käytännössä selviytymään ja pitämään lukemat maltillisina, mutta luvassa on vaikea ilta kaikin puolin.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Suomella mukana tällä kertaa myös ykkössentteri

Suomi pelasi U20-kisoissa voittavaa lätkää kaataen omissa otteluissaan Saksan ja Itävallan ennen turnauksen keskeyttämistä. Nyt kasassa on edelleen laadukas joukkue, ja Suomen onneksi mukana on tällä kertaa viimeksi koronatartunnan vuoksi pois jäänyt Aatu Räty. Rädylle on ajateltu paikkaa Suomen ykkösketjun sentterinä, joka on nuorelle tähtilupaukselle iso näytön paikka. Suomen joukkue uhkuu taitoa MM-kisoissa, kun joukkueessa ovat mukana mm. Brad Lambert, Joakim Kemell ja Topi Niemelä.

Suomi on yksi turnauksen suuria suosikkeja, vaikka Edmontonissa järjestettävissä kisoissa Kanada ja USA ovat selkeät ennakkosuosikit. Suomella on selkeä pelitapa, jota noudattamalla se pystyy mihin vain, kaveria autetaan kaukalossa ja joukkue puolustaa sekä hyökkää viisikkoina. Brad Lambert ehti säväyttää vuodenvaihteessa MM-jäillä, ja nyt odotukset ovat vähintään yhtä korkealla, etenkin kun Aatu Räty on mukana pyörittämässä Suomen peliä. Avausottelut Suomi on U20-kisoissa hoitanut tyylillä aikaisemmissa kisoissa, eikä näköpiirissä ole syytä, miksi näin ei olisi tälläkään kertaa.

Pikkuleijonille erikoistilannepelaamista luvassa

Suomi on voittanut Latvian U20 MM-kisoissa 4-1, 2-1 ja 5-1-lukemin. Tasoero on selkeä Pikkuleijonien eduksi, ja omalla pelillään joukkue aiheuttaa jäähyjä Latvialle. Erikoistilanteet ovat turnausmuotoisissa kilpailuissa korostetun isossa roolissa, ja Suomi pääsee harjoittelemaan heti ainakin ylivoimakoostumuksien pelaamista. Suomi aloittaa nämäkin kisat voitolla, ja selkeällä erolla, tasoero Latviaan on todella suuri.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!