29.12. U20 MM-kisat: Latvia – Suomi | Nuoret Leijonat toisen pakkovoiton edessä

29.12.2022 klo 18:00

Suomi & ottelussa alle 5.5 maalia

Panos
1.5/5

Nuoret Leijonat saavat vastaansa turnauksen kolmannessa ottelussaan Latvian. Ottelu alkaa torstaina klo 18.00.

Latvia hävinnyt molemmat ottelunsa

Latvian MM-turnaus on toistaiseksi sujunut tutulla kaavalla. Joukkue taistelee ja yrittää parhaansa, mutta tulokset eivät ole kovinkaan mairittelevia. Joukkue hävisi USA:lle turnauksen avauksessaan 2-5, ja Sveitsiä vastaan tuloksena oli tappio rangaistuslaukauskisassa lukemin 2-3. Tulosten myötä Latvia on lohkossaan neljäntenä, tosin takana oleva Slovakia on pelannut vasta yhden ottelun turnauksessa.

Latvia antaa materiaalissaan tasoitusta Suomen ja Sveitsin kaltaisille joukkueille, etenkin maalivahti-osasto on ohut. Hyökkäyksessä on muutama mielenkiintoinen nimi, kuten mm. Klavs Veinberd, Dans Locmelis ja Sandis Vilmanis ovat nimiä, joista varmasti kuullaan myös jatkossa. Gustavs Ozolins on kolmella maalisyötöllään Latvian tehokkain pelaaja kahden ottelun jälkeen. Latvia antaa jokaisessa ottelussaan kaikkensa, mutta taitoero pahimpiin vastustajiin on liikaa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Nuoret Leijonat pesi kasvonsa Slovakiaa vastaan

Suomi pesi kasvonsa täydellisesti Sveitsi-tappion jäljiltä, ja Slovakiaa vastaan kentällä nähtiin aktiivinen, rohkea ja nälkäinen Nuorten Leijonien lauma. Selvä 5-2 voitto Slovakiasta palautti Suomen kurssin raiteilleen ja kaikki on turnauksen menestyksen suhteen jälleen omissa käsissä. Peli kehittyi selkeästi turnauksen avausotteluun nähden, ja turnausmuodossa menestymiseksi isossa osassa onkin pelin kehittyminen turnauksen edetessä.

Latviaa vastaan Suomi on selkeän pakkovoiton edessä, jotta alkulohkon jälkeen Suomella olisi paras mahdollinen tilanne. Vastaan asettuu vielä USA, joka antaa todellisen testin Nuorten Leijonien iskukyvystä. Slovakiaa vastaan ilahduttavaa oli mm. Joakim Kemellin ja Brad Lambertin energisyys, Kemell iski tehot 1+1 ja Lambert iski Suomelle yhden maalin. Parannettavaa Suomelle jäi edelleen mm. omassa alivoimapelissä, Suomi päästi molemmat maalinsa alivoimalla Slovakiaa vastaan.

Suomi ollut selkeästi tästä kaksikosta parempi

Latvia ja Suomi kohtasivat toisensa elokuussa pelatussa MM-turnauksessa, Suomi oli tällöin parempi lukemin 6-1. Kautta aikain historia on selkeästi Suomen eduksi, voitot ovat 4-0 Nuorille Leijonille. Vaikka Suomi ei tässä turnauksess olekaan mukana kaikkein nimekkäimmällä ryhmällä lähivuosiin verraten, on sillä loistava runko ja hyviä ikäluokkansa pelaajia, joten Latvian pitäisi normisuorituksella kaatua suht helposti. Peli-ideana Suomen voitto ja yhteismaalimäärä, joka voi sitkeän Latvian vuoksi jäädä alle kuuden osuman.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!