18.8. U20 MM-kisat: Kanada – Sveitsi | Sveitsistä ei todellista vastusta Kanadalle

18.8.2022 klo 02:00

Yli 7.5 maalia

Panos
2/5

Pohjois-Amerikkalaiset joukkueet pelaavat omat puolivälieränsä U20 MM-kisoissa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Turnauksen suursuosikki Kanada kohtaa Sveitsin klo 02.00 alkaen.

Kanada selvitti alkulohkon mallikkaasti

Kanadan taival MM-kotikisoissa on toistaiseksi edennyt suunnitelmien mukaan ja tappioitta. Joukkue on ollut omassa kastissaan läpi alkulohkon, sillä joukkueelle kirjattiin voitot Latviasta 5-2, Slovakiasta 11-1, Tshekistä 5-1 ja Suomesta 6-3. Kanadan materiaali on todella kova läpi joukkueen ja joukkueen riveissä pelaa useampi nuori lupaus, joille NHL-ura on päätähtäin. Maaliero alkulohkossa Kanadalle oli 27-7, eikä tässä vaiheessa turnausta mikään näytä estävän joukkueen marssia kohti maailmanmestaruutta.

Turnauksen pistepörssin kärjessä on alkulohkojen jälkeen Mason McTavish, jolla on kasassa jo hurjat tehot 7+6 / +11. Neljä kanadalaista hyökkääjää mahtuu pistepörssin kymmenen parhaan joukkoon, mutta Kanadalta ratkaisijoita löytyy kautta linjan ja jokaisesta ketjusta. Joukkue pyörittää peliä todella nopeasti ja pitää painetta yllä läpi ottelun vastustajan puolustusalueella, tämän seurauksena vastustajat joutuvat rikkomaan ja Kanada pääsee pelaamaan todella paljon ylivoimaa, jossa joukkue on aivan omassa luokassaan tehokkuuden suhteen.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Sveitsi B-lohkon neljäs

Sveitsi ei ole mitaleilla U20-tasolla juhlinut, sillä ainoa mitali MM-kisoista on pronssia vuodelta 1998. Kuluvissa kisoissa alkulohko oli Sveitsin osalta yllätyksetön, sijoitus lohko B:ssä oli neljäs. Ainoa voitto tuli heikkoa Itävaltaa vastaan lukemin 3-2, mutta tappiot Sveitsi kirjasi Ruotsille 2-3, USA:lle 1-7 ja Saksalle 2-3. Sveitsi taistelee sen minkä pystyy, ja joukkue on parhaimmillaan hyvin tiivis nippu, mutta heikohko materiaali erottaa joukkueen suuremmasta menestyksestä. Pohjois-Amerikkalaisia joukkueita vastaan Sveitsi on ollut viime vuosina todella pahoissa ongelmissa, eikä ole pystynyt haastamaan näitä tosissaan voitosta.

Sveitsi ei ole pystynyt Kanadaa kunnolla haastamaan U20-tasolla, vaan viimeiset kahdeksan kertaa Kanada on poistunut keskinäisestä taistosta voittajana. Sveitsin haasteina on murtaa Kanadan vahva puolustus, jossa isokokoiset mutta nopeat puolustajat pelaavat äärimmäisen kovaa jokaisen tilanteen. Sveitsin osalta turnaus päättyy suurella todennäköisyydellä puolivälierään, eikä joukkueen kikkapankista löydy mitään käänteentekevää tähän hätään.

Kanadan otteluissa maaliodotusarvo korkealla

Kanada on tässä puolivälieräparissa selkeä suosikki ja suurin mestarisuosikki muutenkin. Joukkueen voittoa ei ole mieltä pelata Sveitsiä vastaan, vaan vetokohdetta haetaan ottelun maalimääristä. Kanada on onnistunut jo turnauksessa iskemään Suomea vastaan kuusi maalia, Tshekkiä vastaan viisi ja Slovakiaa vastaan peräti 11 osumaa. Sveitsi on ollut Kanadalle helpohko vastus viime vuosina, 2020 MM-kisoissa Kanada pöllytti Sveitsin peräti 10-0. Kotikisat ja kivikova joukkue lietsovat Kanadan hurjaan suoritukseen, tässä ottelussa maalimäärä voi nousta jälleen todella korkeaksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!