1.1. U20 MM-kisat: Kanada – Ruotsi | Lohkovoitto pelissä

1.1.2023 klo 01:30

Yli 6.5 maalia (varsinainen peliaika)

Panos
2/5

U20 MM-kisojen alkulohkovaihe päättyy vuodenvaihteessa. Kisaisäntä Kanada kohtaa Ruotsin sunnuntain puolella klo 01.30 alkaen.

Kanadalla hurja hyökkäysvoima

Kanadan MM-turnaus on sujunut yhtä isoa pettymystä lukuun ottamatta voitokkaasti. Turnaus alkoi karmealla 2-5-tappiolla Tshekille, ja ottelu olikin hyvä muistutus että Kanadan tulee pelata joukkueena, eikä sortua yksin yrittämiseen. Tappion jälkeen suunta on muuttunut, ja Kanada murskasi Saksan 11-2 ja Itävallan 11-0. Ennen päätösottelua Kanada on A-lohkossa vasta kolmantena, mutta kaatamalla Ruotsin jopa lohkon ykkössija on edelleen mahdollinen.

Suurinta valokeilaa Kanadan paidassa kantaa ensi kesän oletettu ykkösvaraus, vasta 17-vuotias Connor Bedard. Bedard on vastannut huutoon, ja kolmessa ottelussa kasassa on kovat tehot 6+8, jolla hallussa on myös turnauksen pistepörssin ykköspaikka. Kanadalla on myös pistepörssin neljä ensimmäistä paikkaa miehitettynä, NHL:ssä tällä kaudella vastuuta saaneet Shane Wright ja Dylan Guenther ovat onnistuneet myös hyökkäyspäässä loistavasti. Kanada varmasti syttyy Ruotsi-otteluun ja tulosta olisi tultava, joten maalitalkoiden voi olettaa jatkuvan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Ruotsi ei ole vielä turnauksessa hävinnyt

Ruotsin MM-turnaus on sujunut toistaiseksi voitokkaasti, kun joukkue kaatoi Itävallan 11-0, Saksan niukasti 1-0 ja Tshekin jatkoajalla 3-2. Hallussa on nyt alkulohkon ykköspaikka, mutta sekä Tshekillä että Kanadalla on myös mahdollisuudet lohkovoittoon. Ruotsin otteet ovat hieman heilahdelleet ja Saksaa vastaan joukkue oli yllättävän tiukoilla. Ruotsi on turnauksessa päästänyt ainoastaan kaksi maalia, mikä on paras noteeraus kaikista turnauksen joukkueista.

Ruotsi luottaa omaan, hyökkäysvoittoiseen pelitapaansa, ja tämän vuoksi ottelut ovat usein viihdyttäviä ja maalirikkaita. Joukkueen puolustus ei ole niin laadukas kuin parhaimmillaan, poissa ovat mm. Simon Edvinsson, joka keskittyy AHL-kauteen, myöskään edellisten kisojen tähtivahti Jesper Wallstedt ei ole enää mukana. Lugvig Jansson on Ruotsin tehokkain pelaaja tehoin 2+3, joukkue antaa väkisinkin tasoitusta Kanadan tasoiselle nipulle.

Joukkueet iskevät maaleja vuoron perään

Kanada ja Ruotsi ovat tuttu taistelupari U20 MM-kisoissa, ja ottelut ovat monesti olleet vauhdikkaita ja maalirikkaita. Kanada saa taakseen täyden hallin tuen, ja panosta lohkon päätösottelussa on riittämiin, lohkovoitto on pelissä. Nyt nähdään onko Kanada oppinut turnauksen avausottelusta, jossa se kompastui omaan näppäryyteen ja sooloiluun. Ruotsi on altavastaaja, mutta pystyy laadukkaalla joukkueellaan haastamaan isännät ainakin jossain määrin. Yli 6.5 maalia nousee mukaan yön vetoihin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!