28.12. U20 MM-kisat: Itävalta – Tshekki | Itävallan puolustaminen heikolla tolalla

28.12.2022 klo 01:30

Tshekki yli 6 maalia - varsinainen peliaika

Panos
1.5/5

U20 MM-kisoissa pelataan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä A-lohkon ottelu Itävallan ja Tshekin välillä. Ottelu alkaa klo 1.30.

Itävalta kisojen heikoin nippu

Itävallan MM-turnaus alkoi karmealla murskatappiolla Ruotsille, kun lukemat kirjattiin peräti 11-0 Ruotsin eduksi. Itävallan joukkueella on epäkiitollinen tehtävä olla mukana U20 MM-kisoissa, joukkueen taso ei lajin suurmaita vastaan tahdo riittää millään. Itävalta päästää aivan liikaa maaleja taistellakseen voitoista, ja joukkueen kohtalona voi olla jäädä ainoana joukkueena alkulohkoon lohkosta A.

Itävalta hävisi kaikki ottelunsa elokuussa pelatussa MM-turnauksessa, ja sama tauti uhkaa joukkuetta myös näissä kisoissa. Potentiaalisia pelimiehiä joukkueessa toki on, Ian Scherzen, Luca Auer ja Finn Van Ee ovat mielenkiintoisia pelaajia, jotka onnistuessaan pystyvät sekoittamaan vastustajien puolustuspeliä. Maalivahtitilanne Itävallan joukkueessa on karmea, se antaa todella paljon tasoitusta muille maille tässä tärkeässä osa-alueessa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Tshekki yllätti Kanadan

Tshekki aloitti oman MM-turnauksensa upeasti, kun joukkue kaatoi turnauksen avauksessaan hallitsevan maailmanmestarin Kanadan vahvan esityksen jälkeen 5-2. Tshekki osoitti joukkuepelaamisen mallia Kanadaa vastaan, kun kisaisännät sortuivat neppailuun ja yksinyrittämiseen. Voitto Kanadaa vastaan antaa Tshekille loistavat lähtökohdat lopputurnausta ajatellen, Tshekki ei ole MM-mitaleilla juhlinut sitten vuoden 2005 kisojen.

Tshekillä on riveissään muutama turnauksen kärkinimi, ja hyökkäyspäässä mielenkiinto kohdistuu mm. Jiri Kulichiin, Gabriel Szturciniin, Matyas Sapovaliviin sekä muutamaan muuhun mielenkiintoiseen nimeen. Maalivahtipelissä Tshekki antaa tasoitusta monelle muulle maalle, mutta Itävallan ja Saksan tasoisia maita vastaan ongelmia ei pitäisi olla luvassa. Jopa lohkovoitto on Tshekille mahdollinen, joka avaisi tietä mitalipeleihin toista kertaa peräkkäin.

Tshekki monta luokkaa Itävaltaa edellä

Itävalta ja Tshekki ovat kohdanneet kahdesti U20-tasolla. Molemmista otteluista voitot on kirjattu Tshekille lukemin 7-0 ja 7-1. Taso – ja taitoero on selkeästi Tshekin eduksi, ja ottelun voittajasta ei pitäisi epäselvyyttä olla. Mikäli Tshekki ei ylpisty liikaa Kanadan kaatamisesta, on joukkueella oiva mahdollisuus latoa kiekkoa reppuun urakalla Itävaltaa vastaan, jonka suurimmat ongelmat ovat nimenomaan puolustusalueella ja maalivahtipelissä. Tshekin joukkue pystyy iskemään rumat lukemat tulostaululle, josta peli-idea yön näytökseen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!