5.6.2022 Superpesis: Vimpeli – Joensuu | Saaressa varattu uintivuoro

5.6.2022. Klo. 16:00

Vimpeli -2,5 juoksua

@1,70

Panos
1.5/5

Vimpelin Veto ja Joensuun Maila kohtaavat tänään legendaarisella Saarikentällä klo 16:00. Kaksi mestariehdokasta kohtaa kauden ensimmäisen kerran ja ottelun voittaja ottaa nimellisen piikkipaikan, joten panokset ovat alkukauden otteluksi korkealla. Ottelun ennakkoasetelmat ovat vähintäänkin mielenkiintoiset, kun molempien – mutta etenkin Vimpelin – sisäpeli on ollut tiukan ulkopelin lisäksi loistavalla tasolla. Toisin kuin useilla muilla kentillä, Vimpelin Saarikentällä ei ole varmoja ”peruspelejä” olipa sitten kuinka tasokkaat joukkueet vastakkain.

Hirmutehoja tuottava kotijoukkue liekeissä

Kotijoukkueen riveistä on miltei mahdotonta löytää heikointa lenkkiä. Sisäpeliin pureutuessa joukkueen jokainen jäsen tietää oman roolinsa ja suorittaa siinä huipputasolla. Kärki Mikko Vihriälä menee kentälle 65 prosenttisesti ja saatot toimivat aivan yhtä hyvin. Aleksi Lassila on ollut yksi kauden parhaista ykköstilanteen purkajista ja kehitys on ollut todella nopeaa. Suurin ero tilanteiden rakentamisen kannalta Vimpelin eduksi on kuitenkin numerolla 3 pelaava Elmeri Anttila, joka oli viimekauden paras vaihtaja 1-2 -tilanteissa ja tällä kaudella ei näy hidastumisen merkkejä. Kakkoskärjessä kentälle pyrkii usein Olli Heikkala, ja häntä saattelee Lauri Vihriälä ja jokeriosastolta Mikko Kanala. Eli Vimpelin kakkoskärkikin on todella vahva, mikäli ykkösellä sakkaa.

Kotiutusvoimaa lähti, mutta tilalle tuli paras saatavilla oleva korvaaja. Keskimäärin 3 juoksua otteluun lyövän Jukka-Pekka Vainionpään on mukava tottua rooliinsa Vimpelissä, kun tilanteita rakentuu hirmuiset 17,7 ottelua kohden. Jukkis ei ole tällä kaudella yksin, niin kuin Seinäjoella oli tapana, vaan hänellä on rinnallaan viimekauden lyöjäkuningas Janne Mäkelä. Mäkelän kotiutusprosentti on alkukauden jälkeen hiukan oletettua matalampi, mutta ei missään nimessä huono. Vähän vastuuta saava Severi Lassila on ollut myös oikein loistava lisä Vimpelin kotiutusvalikoimaan, etenkin kun Matias Rinta-Aho on ollut alkukaudesta kotiutuksissa heikko, vaikkakin tilanteita hänellä on ollut todella vähän; vaihdot ovat silti onnistuneet hyvin.

Ulkopeliin jäi kysymysmerkki, kun Vimpelin kultapoika Perttu Ruuska siirtyi Manseen täksi kaudeksi. Lautaselta poistunut Ruuska sai tilalleen 30-vuotiaan Teemu Kinnusen ja nuoren lupauksen Eemeli Lassilan. Molemmat ovat suoriutuneet tehtävästä odotuksiin nähden mallikkaasti. Vimpelin etukenttä on kaudella ollut hyvin ja suurimmat ongelmat ovatkin tulleet pienesti lukuvirheistä tai harhaheitoista, joihin ei tänään ole varaa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Ilkeän monipuolinen Joensuu

Joensuun kentällemeno on ollut yllättävän heikkoa ja ykköstilanteetkin ovat olleet välillä kryptoniittia. Tästä huolimatta JoMa on kompensoinut ongelmaa loistavalla 2-tilanteen purkamisella. Elmeri Lieto, Topi Kosonen ja Henri Litmanen vaihtavat kaikki 2-3 -väliä yli 50 prosenttisesti. Juho Toivola ja Litmanen hoitavat kotiuttamisroolin loistavasti ja vaikka Kososen tehokkuus ei ole entisensä, niin potentiaali paljon parempaan on ja olisi helppoa nähdä hänen parantavan kotiutuspeliään.

Ulkopelissä Joensuu on ottanut kiusaajan paikan. Suuria heikkouksia ei ole, vaan joukkueen ulkopeli on ollut tehokasta aivan kuin päivän vastustajallaan. Jotain ailahtelevuutta on olemassa, kun tappiot Imatralle ja Kempeleelle on jouduttu nielemään, mutta yleisilme on ollut hyvä. Kempele ottelussakin vain 2 päästettyä juoksua riitti häviöön. Etenkin Iiro Kuosa on ollut todella loistava ulkopelaaja tälläkin kaudella. 1-vahdin tonttia puhtaana pitävä Kuosa on loistava lukemaan lyöjiä ja tietää milloin ja miten peliin reagoidaan.

Korkeat panokset ja räjähdys väärä

Normaalisti kahden kärkijoukkueen mittelöt ovat keskivertoa rauhallisempia, mutta Vimpelin yltiömäinen hyökkäystahto ja Saarikentän erikoisuus vaikuttavat tähän merkittävästi. Joensuun korkeat juoksumäärät voivat vakuuttaa, mutta joukkueen tärkeimpien etenijöiden peli huolettaa. Joensuun laadukas etukenttä ei pääse tänään ylitöihin, kun Vimpeli pyrkii vaihtoehtoisesti hyödyntämään isoja näppien sijasta. Pelikohteeksi kelpuutamme Vimpeli -2,5 juoksua Coolbetin @1,70 kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!