4.8.2022 Superpesis: Sotkamo – Vimpeli | 100-vuotiaan pesäpallon El Klassikko

4.8.2022. Klo. 18:00

Vimpeli moneyline

Panos
2/5

Nyt on se hetki, jota koko pesiskansa on odottanut: kauden toinen El Klassikko. Tänään Marjex Stadionilla pelataan todella jännittävä ottelu Sotkamon Jymyn ja Vimpelin Vedon välillä, jossa tarjolla on sarjapisteiden lisäksi kunniaa ja pala urheiluhistoriaa. Vaikka Sotkamo on sarjataulukon toisena, on heillä enemmän pelattuja pelejä kuin Mansella tai Kouvolalla ja pisteet olisivat elintärkeitä. Vimpelillä puolestaan on 9 pisteen johtoasema ja yksi pelitaskussa. Kun otetaan huomioon Vimpelin helppo otteluohjelma, tällä pelillä ei ole juuri mitään merkitystä runkosarjan voiton kanssa.

Motivaatio-ongelmia ei voi silti edes kuvitella Veto-leiriin. Jos Koronarajoitetut ottelut otetaan pois laskuista, niin pesäpallon El Klassikko vetää keskimäärin yli 3500 katsojaa lehtereille ja tämä ottelu ei tule olemaan poikkeus. Vastakkain on lajin historian kaksi ehdotonta huippua, joiden otteluista ei tunnelmaa puutu.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Sotkamolla odottamattomia ja odotettuja kokoonpanomuutoksia

Sotkamon kausi on ollut pääpiirteissään hyvä, mutta turhia pistemenetyksiä on tapahtunut liikaa. Muun muassa jaksotappio Kempelettä vastaan toissapäivänä, saattoi olla käänteentekevä pistemenetys, mitä tulee sarjan kakkospaikkaan. Sotkamon sankarihahmoja ovat olleet vähemmän yllättäen Roope Korhonen 4+74 lyötyä, keskenkauden saapunut Ville Viita 77% 1-tilanteenpurku ja Niko Korhonen 76% kärkilyönnit ja perusvarmaa peliä ulkona. Tämän lisäksi, Sotkamo on sisään ajanut uusia nuoria pelaajia, etenkin etenijäosastolle. Rytkösen loukkaantumisen myötä Iivari Vihanto ja Kalle Kuosmanen ovat päässeet isompaan sisäpelirooliin ja lunastaneet odotukset.

Sotkamon jokeriosasto on tänään todella pelottava. Kokoonpanoon palaava Lauri Rönkkö on todella merkittävä osa kainuulaisten kotiutuspeliä. Rönkkö kävi eilen pelaamassa ”lämmittelypelin” Suomensarjassa Ylivieskaa vastaan ja nakutti siinä 1+4/1 ja ottelun ykköspalkinnon. Tästä on kuitenkin turha vetää johtopäätöksiä, vaan on odotettavaa ettei Rönkkö ole vielä oma itsensä pitkän sairasloman jälkeen. Jatkuvasta pelipaikan vaihtelusta kärsivä Aleksanteri Huotari joutuu tänään todella isoon rooliin, kun pelipaikaksi on tänään arvottu kakkospolttajan tontti. Linjassa pelaaminen ei tule olemaan helppoa Vimpelin monipuolista sisäpeliä vastaan.

Kuuma, Kuumempi, Vimpeli

Tätä on vaikea uskoa, mutta Vimpelillä on vain 2 tappiota koko kaudella. Tässä pitää muistaa, että joukkueen ja koko pesäpallon yksi huipputähdistä Perttu Ruuska jätti seuran syksyllä. Tästä huolimatta on Vimpeli nakuttanut ylivoimaisesti eniten juoksuja Jukka-Pekka Vainionpään ja Janne Mäkelän johdolla. Joukkue on päästänyt Sotkamon jälkeen vähiten juoksuja, vaikka ulkopelissä ja pelipaikoissa on ollut kauden mittaan hiukan hakemista. Elmeri Anttila on jatkanut käsittämättömiä otteitaan 2-tilanteen purussa (78%) ja kotiutuksissa 79%. Vimpelin kolmesta tärkeimmästä etenijästä – Jere Saukko, Mikko Vihriälä ja Olli Heikkala – kukaan ei ole alle 50 % kentällemenijä.

Vimpeli on koko kauden aikana hävinnyt vain yhden jakson, jossa jaksotappio tulee yli yhden juoksun erolla. Tämä tilasto kertoo ennen kaikkea siitä, että hävitessäänkin Vimpeli on hyvin lähellä voittoa ja täysin pelissä mukana. Sotkamon tasoista joukkuetta vastaan tänään ei nähdä juoksukilvoittelua, vaan arviolta 11 juoksun ottelussa paremmin paikkansa käyttävä joukkue voittaa.

Kahden sarjan parhaan ulkopelijoukkueen mittelössä vieraiden kerroin on pelaamisen arvoinen, sillä kokoonpanouutisiin ylireagoitiin ja kerroinliikenne oli liian isoa. Pelikohteeksi El Klassikkoon Vimpelin Vedon moneyline.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!