29.6.2022 Superpesis: Sotkamo – Manse | Kotijoukkue edellä jokaisella osa-alueella

29.6.2022. Klo. 18:00

Sotkamo ml

@2,06

Panos
5/5

Sotkamon Jymy kohtaa tänään vaisusti aloittaneen Manse PP:n Marjex Stadionin aurinkoisella kentällä klo 18:00. Sotkamon Jymyllä on ollut koko kauden vakuuttavin ulkopeli, joukkueen päästäessä vain ja ainoastaan 2,7 juoksua ottelua kohti. Joukkueen ulkopelissä ei ole ollut heikkouksia millään osa-alueella ja esimerkiksi Aapo Komulainen on ollut sarjan yksi parhaista lukkareista ja jopa ulkopelaajista.

Manse PP:n alkukausi on ollut vaisu. Juoksuja on joukkue lyönyt mallikkaasti, mutta päästettyjä on tullut odotuksiin nähden liikaa (4,5/peli). Joukkue on supertähdistä rakennettu ja pitäisi olla sarjan kirkkaimpia tähtiä, mutta alkukauden esitykset eivät ole vastanneet odotuksia. Manse on ollut vaikeuksissa jokaisessa ottelussa kärkijengejä vastaan, eritoten vieraissa: 3 peliä top7-joukkueita vastaan ja nolla voittoa.

Jos ennen kautta olisi pitänyt arvioida tämän ottelun lähtökohtia, olisi jokainen puhunut tasaisuudesta, mutta nyt arviot kääntyvät reilusti kainuulaisten kelkkaan. Jani Komulaisen Sotkamon kertoimessa on todella paljon ilmaa ja siitä otetaan kaikki ilo irti.

Käsittämätön ulkona, loistava sisällä

Sotkamon Jymy rikkoi seuraennätyksen heidän pitäessään tällä kaudella nollapeliä 32:n ulkopelivuoron ajan. Jymyn ehdoton vahvuus tällä kaudella on ollut lähestulkoon virheetön ulkopeli, jossa ulkopelaajat ja lukkari Komulainen elävät täydellisessä symbioosissa. Huotari on paikannut puuttuvaa Rytköstä loistavasti.

Sotkamo on kärsinyt ongelmista kärkijoukkueita vastaan myös, mutta nämä ottelut ovat olleet vieraissa lukuun ottamatta kotipeliä Vetoa vastaan, joka kaatui sateen saattamiin räpylävirheisiin. Kotona Sotkamon on ollut lähtökohtaisesti todella vakuuttava, vaikka todellisia haastajia ei ole vielä näkynyt.

Sisäpelissä jo kolmella vuosikymmenellä herkutellut Roope Korhonen on lyönyt kuluneen kauden aikana jo törkeät 2+42 juoksua, 53 prosentin tehokkuudella. Papan lisäksi vain Komulainen on lyönyt yli 10 juoksua, tämä kertoo kahdesta asiasta: Sotkamo on Korhosen varassa paljon, mutta että se myös toimii. Jymy pyrkii rakentamaan vuoroissa tilanteen Korhoselle ja kaikki muu sen lisäksi on plussaa. Korhoselta ei nähdä ohi-iltoja ja se tekee tällaisesta pelityylistä poikkeuksellisen laadukkaan.

Toissakauden yksi parhaista vaihtajista Ville Viita liittyi loppukaudeksi Jymyyn. Jo vain kahdessa pelissä on Viita onnistunut lyömään juoksun ja tuomaan kaksi myöskään 9/13 kärkilyönneissä ei ole moitittavaa. Tänään jokeripaidassa esiintyvä Viita on ehdottomasti yksi Sotkamon sisäpelin kaivatuista palasista.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Mikä mättää Mansessa?

Perttu Ruuska, Juha Puhtimäki, Tuomas Jussila ja Simo Vainikainen. Kun kuulee nuo neljä nimeä, olettaisi että luetellaan Itä-Länsi -joukkuetta, mutta ei. Kyseessä on sarjan neljännen joukkueen kärkinimiä ja listaa olisi voinut jatkaakin. Heikkoja joukkueita vastaan ovat kyseiset herrat tehneet vähintään tarvittavan, mutta missä ovat sankarit kun heitä tarvitaan? Kolmessa vieraspelissä top7-joukkueita vastaan on heistä ollut paras Ruuska, joka on lyönyt 3 juoksua 9/21 tehokkuudella.

Paperilla joukkue on sarjan ehdoton ykkönen, mutta pelissä ei ole näkynyt mestarijoukkueelta samaa energiaa, kuin viime kaudella. Tärkeissä peleissä on havaittu todella heikkoa sisäpeliä, mutta järkyttävää ulkopeliä. Juoksuja tulee omiin kuin mitaleita Sotkamoon; paljon.

Mansen peliä varjostaa kotiareenan rakennustyöt ja joukkue on pelannut käytännössä pelkkiä vieraspelejä. Vaikka kokeneelta supertähtijoukkueelta odottaisikin ammattimaista latausta jokaiseen peliin, niin kipinän puuttuminen on käsin kosketeltavissa.

Hallitsevalla mestarilla hiljainen kotimatka tulossa

Sotkamon paremmuus jokaisella osa-alueella näkyy tänään myös tulostaululla. Laaja etenijäarsenaali, upea pesissää, 7 ottelun voittoputki tuo joukkueelle kotiedun lisäksi myös nautinnon momentumista.  Mansen kärkipelaajilta tarvitaan merkittävä tasonnosto illan otteluun, mikäli pisteistä haluaa edes keskustella. Voittoputki jatkuu tänään Sotkamossa ja pelivalinnaksi määräytyy Sotkamon Jymy moneyline @2,06 Coolbetin kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!