2.8.2022 Superpesis: Sotkamo – Kempele | Sotkamo oletettuakin vahvempi

2.8..2022. Klo. 18:00

Sotkamo

Panos
2/5

Miesten superpesiksessä jännitys tiivistyy, kun Sotkamon Jymy kohtaa viidenneksi viimeisessään pelissä Kempeleen Kirin, joka majailee sijalla 7, mutta on jo käytännössä varmistanut pudotuspelipaikkansa. Sotkamon joukkue on selvästi vahvempi, mutta myös Kiri on varmasti tullut tänään pelaamaan voitosta, sillä kukaan ei halua kohdata pudotuspelien alussa Vimpeliä. Sotkamon ja Kempeleen aiempi kohtaaminen taipui Sotkamon voitoksi 2-0 (1-0, 8-4). Ottelu ei ollut tavanomainen, sillä Sotkamo voitti Kempeleen viidellä juoksulla, ei Roope Korhonen onnistunut lyömään ainuttakaan juoksua, huolimatta lukuisista paikoistaan. Korhoselta ei nähdä kaudessa montaa ohipeliä, joten trendiä ei tästä ongelmasta synny.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Sotkamon monipuolisuus sarjan kärkeä

Sotkamon joukkue vahvistui kesäkuussa sarjan parhaimpiin vaihtajiin kuuluvalla Ville Viidalla, jonka jälkeen joukkue on kokenut vain 3 tappiota. Viita on tehnyt työtä, johon hänet palkattiin: 1-tilanteen purku on onnistunut 76 prosenttisesti, joka on sarjan 5. paras tehokkuus (pelaajista, joilla on yli 50 1-tilannepurkuyritystä).

Sotkamon lähes jokainen pelaaja – joiden toivotaan näin tekevän – pääsee kentälle hurjilla prosenteilla: Piiponniemi 74%, N. Korhonen 71%, Kuosmanen 68%. Ainoastaan Iivari Vihannolla on ollut ongelmia, kentällemenoprosentin ollessa alle 50. Vaikka Sotkamolta löytyy mieletön määrä lyöntivoimaa ja jalkoja, niin joukkueen vahvuus on ulkopelissä.

Sotkamon päästettyjen juoksujen keskiarvo ottelua kohti, on käsittämätön 3,48; joka on selvästi sarjan paras. Lukkari Komulainen on sementoinut paikkansa superpesiksen parhaiden lukkarien keskuudessa, eikä muutosta näy horisontissa. Sotkamo pelaa etenkin vaihtotilanteet loistavasti pois, vaikka kentälle vastustajan kärki pääsisikin.

Kempeleellä liikaa ongelmia rungon ympärillä

Kempele on joukkueena myös tasainen ja hyvin balansoitu. Vaikka KeKi on päästänyt paljon juoksuja, ovat he onnistuneet niitä myös lyömään upeasti (196, 3. eniten sarjassa) Matti Korhosen 2+45 ja Antti Korhosen 2+42 johdolla. Edellisessä neljässä ottelussa Kempele on kohdannut kaksi mestarikandinaattia ja kaksi keskikastin joukkuetta. Kouvolaa ja Mansea vastaan ei pisteitä herunut, mutta Mansea vastaan Kempele oli vakuuttava. Puolestaan heikompia joukkueita vastaan lyöntipeli kulki ja Kempele keräsi oletetut 6 pistettä.

Ulkopelistä Kempeleen vahvuus löytyy etukentästä, joka on sarjan parhaimpien joukossa. Linjapelaamisessa tapahtuu kuitenkin liikaa räpylävirheitä, eikä koppariosastollakaan olla tarpeeksi usein pallon tiellä. Tästä syntyy ongelma, jossa mikäli Kempele päästää Sotkamon pelaajia 3-pesälle, on ulkopelijoukkue todella isossa pulassa, etenkin vapaiden merkkaamattomien lyöntien osalta. Kempeleen vahva etukenttä joutuu tänään Marjex Stadionilla koetukselle, kun Sotkamon joukkueesta löytyy pienien lisäksi vaarallista pomppupelaamista ja taitolyöntejä. Kempeleen on vaikeaa sulkea etukenttä kiinni, ilman että jatkeille tai linjaan tulisi rakoja Sotkamon lyönneille.

Onni Määtän pelikunto on yhä Kirille pala purtavaksi, pelaajan kuntoa tarkastellaan päivä päivältä, ja vaikka sarjan tuontikuningas pelaisi tänään, ei häneltä voi odottaa täyttä panosta.

Sotkamo on Kempelettä jokaisella osa-alueella selvästi edellä ja pisteet Sotkamolle olisivat kultaakin arvokkaampia, kun sekä Manse että KPL hengittävät niskaan kahden pisteen sisällä. Sotkamossa voidaan nähdä juoksujuhlaa, mutta mikäli kentälle tulee oletettuja raskaita sadekuuroja, jäävät juoksumäärät luonnollisesti pienemmäksi. Kempele on oltava tyytyväinen jokaiseen lyötyyn juoksuun, sillä Sotkamo ei montaa tänään päästä, vaan ottaa lyijyisen tasaisen rutiinivoiton Kempeleestä. Pelattavaksi valikoituu Sotkamon Jymyn suorakotivoitto.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!