12.5. Superpesis: Sotkamo – Imatra | Tylsä päivä Alajärvellä

12.5.2022 Klo. 18:00

Alle 12,5 juoksua

@1,90

Panos
2/5

Pesäpallon 100-vuotisjuhlakausi jatkuu, kun Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-veikot kohtaavat poikkeuksellisesti Alajärvellä. Joukkueet kohtasivat jo toisensa aina aurinkoisessa Fuengirolassa, jolloin Sotkamo oli parempi jaksovoitoin 0-1.

Juhliiko Lyöntivoimainen Sotkamo

Sotkamon kokoonpanosta löytyy täsmäaseita niin kentälle menoon kuin sieltä kotiuttamiseen. Ulkopeli on Sotkamolla todella laadukas, ellei sarjan paras. Imatra tulee olemaan suurissa vaikeuksissa omilla sisävuoroilla, kun Sotkamon kokenut runko lukottaa koko kentän. Imatran kärkietenijät tänään pitää kurissa Sotkamon timanttinen ykköskenttä, Joni Rytkönen on valmis poimimaan jokaisen heikon näpin yhdessä Aapo Komulaisen ja Kalle Kuosmasen kanssa.

Omilla sisävuoroilla Sotkamo on vaarallinen, mutta joukkueen ehdoton vahvuus on varma peruspeli. Lyöntivoimaa löytyy kyllä, mutta Sotkamon lyönnit eivät ole pääasiallisesti rajakokeiluja vaan joukkue luottaa ”merkistä väliin” -ratkaisuun, eikä näin pääse nauttimaan Kitron avoimesta ympäristöstä. Kuitenkaan Roope Korhosta kumppaneineen ei voi koskaan laiminlyödä, mitä tulee kotiuttamistaitoon ja monipuolisuuteen.

FASTBET 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Heikko sisällä, vahva ulkona

Viimekaudella koronatoimista johtuen lyhyen runkosarjan pelannut Imatra on huomattavasti parempi joukkue ulko- kuin sisävuoroilla. Viimekauden kahdeksan päästetyn juoksun keskiarvoa tuo reilusti alaspäin ohipelit Mansea ja Sotkamoa vastaan, joissa päästettiin yhteensä 40 juoksua. Olisi kuitenkin ainoastaan tyhmää antaa liikaa painoarvoa yksittäisille otteluille, etenkin hurmoslajissa pesäpallo. Yleisellä tasolla Imatra on kohtalaisen hyvä ulkopelijoukkue, jolla on peruspeli kunnossa.

Imatra on vahvistanut myös sisäpeliään, kun muun muassa Sasu Toikka ja Toni Laakso ovat saapuneet vahvistamaan joukkuetta. Edes edellä mainitut herrat eivät ole riittäviä vahvistuksia aukaisemaan ketsuppipulloa Sotkamoa vastaan.

Juoksukarnevaalit peruttu

Alajärven Kitrolla nähdään tänään lukuisia nimimiehiä upeassa tapahtumassa, mutta sää ei ole mairitteleva. Kentän yläpuolelle on luvattu pilvistä säätä ja sadetta hidastamaan juoksukarkeloita. Vaikka Alajärven kenttä on avoin läpilyöntien suhteen, illan ottelussa ovat vastakkain todella tasokkaat ulkopelijoukkueet eikä yleisö pääse nauttimaan juoksuista.

Sotkamolla on äärimmäisen paljon lyöntivoimaa ja ottelun luonne voi muuttua koska vain, tästä huolimatta Imatran ulkopeli on ollut kainuulaisille usein kova pala purtavaksi. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Espanjan lämmössä nähtiin vaivaiset kuusi juoksua, eikä tänäänkään ole odotettavissa jatkuvaa rummutusta. Otteluun voi siis napata hyvin mielin alle 12,5 juoksua @1,90 Coolbetilta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!