27.5. Superpesis: Raahe – Seinäjoki | Kumpi on heikoista heikompi?

27.5.2022. Klo. 18:00

Seinäjoki moneyline

Panos
1.5/5

Perjantain kunniaksi Pattijoella on tarjolla kaikkea muuta kuin laatupesäpalloa. Klo 18:00 alkavassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Pattijoen Urheilijat ja Seinäjoen JymyJussit. Vaikka raahelaisporukan kotiuttajajokeri Juuso Keski-Koukkari on esiintynyt edukseen, on molempien joukkueiden yleisilme järkyttävä. Joukkueet päästävät juoksuja illasta toiseen, eikä muutosta ole näkyvissä.

Heikkoa sisä- ja ulkopeliä, mutta vastustajat vaikeita

Seinäjoella on kolmeen otteluun vaivaiset yhdeksän lyötyä juoksua, eikä asiaan kaunistele fakta siitä, että juoksuista kolmasosa on tullut harhaheitoilla. Äärimmäisen paljon viimekaudesta heikentynyt Seinäjoki kamppailee niin rahallisten kuin pelillisten ongelmien kanssa. Kuluneilla kausilla – nykyisin Vimpelissä vaikuttava – Jukka-Pekka Vainionpää yhdessä muiden lähteneiden pelaajien kanssa oli suuressa roolissa, kun Seinäjoki oli vielä tosissaan otettava pesäpallokaupunki. Hengityslaitteet on irrotettu ja saattohoito on alkanut.

Seinäjoki päästää lähes seitsemän juoksua ottelua kohti, mutta muutamia valopilkkujakin löytyy. Lukkari Joona Lehtinen on odotuksiin nähden hoitanut tehtävänsä kunnioitettavasti, sekä Oulun Liposta saapunut Markus Hallasuo on myös mukavaa katsottavaa. Kärjessä kentälle pyrkivä Tuomas Raunio on onnistunut. Noin 50%:sti kentälle menevä Raunio ei kuitenkaan ole päässyt kotiin asti kuin kolmesti. Seinäjoen sisäpeli sakkaa vaihtotilanteissa tai viimeistään kotiutusvaiheessa. Vaikkei Hallasuokaan ole ollut mikään sateentekijä, niin Oskari Salmela ja Toni Marjamäki ovat olleet heikkoja kotiutuksissa.

Seinäjoen kohdalla on kuitenkin hyvä muistaa eräs tärkeä asia. Kaikki kolme ottelua ovat olleet pudotuspelijoukkueita vastaa, joista kaksi ovat ehdottomasti mestariehdokkaita. Vastustajien tasoon suhteutettuna Seinäjoki on ollut jopa keskinkertainen tai hyvä. Nolla pistettä, nolla jaksovoittoa, mutta myös nolla murskatappiota kertoo siitä, että Seinäjoella on loistava mahdollisuus viedä pisteitä kotiin Pattijoelta.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Liikaa ongelmia, liian vähän ratkaisijoita

Kotijoukkue Pattijoen Urheilijat on tehnyt kaikkea enemmän kuin JymyJussit. Enemmän pelejä, yksi sarjapiste enemmän, enemmän juoksuja lyötynä ja päästettynä, mutta ennen kaikkea enemmän virheitä ja ongelmia. 45 päästettyä juoksua viiteen peliin ei ole voittava konsepti. Joku saattaisi ajatella, että raahelaisporukalla menee hyvin, kun Keski-Koukkari majailee lyöjäpörssin sijalla kolme; näin ei todellakaan ole. Lyöntivoimainen kotiuttajajokeri onkin ainut positiivinen asia koko seurassa.

Vaikka joukkue päästikin ison osan juoksuistaan Vimpeliä vastaan, ei peli näyttänyt yhtään sen paremmalta Koskenkorvaakaan vastaan. Kyllä, PattU löi 13 juoksua toiseen jaksoon kossua vastaan ja sai jaksovoiton, mutta enemmän sen kertoo joukkueen ailahtelevuudesta. Jos sarjapiste vaatii sen, että kärkietenijää Oskari Lukkaria vaille kaikki pelaajat operoivat yli 50 prosentin kärkilyöntitasolla, ei tarvitse toivoa tasaista kautta. Joukkueen yleinen peli-ilme on heikkoa. Ongelmia ulkona on paljon, tätä juoksumäärää ei voi päästää illasta toiseen. Tällä hetkellä PattU:n voittotodennäköisyydet korreloivat täysin sen kanssa, onko Keski-Koukkarilla pallo keskimailassa. 

Tasaisempi ottelu, mitä bookerit antavat ymmärtää

Vedonlyöntitoimistot pitävät Pattijokea selvähkönä ennakkosuosikkina, vaikka kyseessä on enemmänkin kolikonheitto, mutta hiukan puoltaen vieraita. Toki kun kaksi heikkoa joukkuetta on vastakkain, voi käydä mitä vain. Seinäjoki on kuitenkin joukkueena tasaisempi ja vähemmän yksittäisten suoritusten varassa. Pelikohteeksi kelpuutetaan Seinäjoen Jymyjussien moneyline-veto.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!