31.7.2022 Superpesis: Manse – Kempele | Tampereella rauhallinen pesäpalloilta

31.7.2022. Klo. 17:00

Under 13,5 juoksua

Panos
2/5

Klo 17:00 Kaupin pesäpallostadionilla alkaa loistava ottelu Manse PP:n ja Kempeleen Kirin välillä. Alun vaikeuksien jälkeen, on tamperelaisenseura onnistunut voittamaan lähes jokaisen ottelun, niin suosikkina kuin altavastaajanakin. Jos useana vuonna pudotuspelipaikoille yltänyt Kempele, on ollut tällä kaudella todella viihdyttävä joukkue ja etenkin Onni Määttä on pelannut loistavan pesäpallokauden. Joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen Kempeleessä loppui Mansen 0-2 voittoon juoksuin 0-4, 2-5. Molemmista joukkueista löytyy monipuolisuutta sisäpelistä, mutta etenkin ulkopeli on ollut vakuuttavaa. Manse on päästänyt vain 93 juoksua koko kaudella. Vaikkakin Kempeleen vastaava luku on huomattavasti korkeampi 149, on sekin kunnioitettava määrä siihen nähden, että Kempele saapuu useaan peliin altavastaajana.

Bet2U 100% talletusbonus 300€ asti yksinoikeudella VAIN meiltä!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bet2U on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ2015-037

Manse PP:n alkukauden vaikeudet rupeavat olemaan selätetty ja etenkin ulkopeli kukoistaa kauniisti. Täksikaudeksi Tampereelle saapunut Perttu Ruuskakin on löytänyt oman suoritustasonsa ja majailee lyöjäpörssin sijalla 4. numeroin 4+61.

Vaikka sisäpelissä Mansella on tarjota monipuolinen joukkue: Myllyniemen jalat, Jussilan, Kivisen ja Puputin vaihdot, niin silti suurimman edun otteluihin Manse PP kampeaa ulkopelistä. Muun muassa Tomi Lehtonen on täyttänyt siepparinpaikalla odotukset loistavasti. Muutoin Mansesta on hankala nostaa nimiä ylös, sillä joukkue on täydellisen tasainen joka osa-alueella, oletetusti.

Mansen tavoin, myös Kempeleen pelin vahvuudet löytyvät tasaisuudesta ja ulkopelistä. Todella vahva etukenttä, jonka muodostaa Jani Lassila, Aatu Saastamoinen ja Antti Korhonen. Kempeleen peleissä on nähty useampaan kertaan myös juoksujuhlia, mutta peruspeli on joukkueella hyvin kasassa. Joukkueeseen on rakennettu lähes täydellinen tasapaino nuoruuden nälkää ja kokemusta.Kirin sisäpelistä puuttuu tänään joukkueen tähti, Onni Määttä, joka on tuonut koko sarjan eniten juoksuja (39). Määtän puuttuminen itsessään laskee juoksuolettamaa jo paljon, vaikka hänet on korvattu hyvin illan otteluun.

Manse PP:n otteluiden juoksukeskiarvot ovat karvan alle 12 juoksua/ottelu ja vain kuudesti kuluvalla kaudella on menty yli 13,5 juoksun rajan yli. Kirillä vastaavat luvut ovat 14,9 ja 11. Mansea vastaan Kirille ei kuitenkaan voi budjetoida montaa juoksua, vaan ottelu tulee olemaan Manselle rutiininomainen voitto, muutaman juoksun erolla. Kirin etukenttä pystynee pelaamaan Mansen lyhyet tehokkaasti pois, mutta linjassa on liikaa aukkoja, joten joukkue ei rehellisesti voi taistella voitosta.

Juoksujuhlaa ei tänään Kaupissa nähdä, vaan rauhallinen peruspelin kautta tuleva kotivoitto on huomattavasti todennäköisempi. Aurinkoinen sää ja Mansen hyvävireisyys ovat kuitenkin nostaneet juoksulinjaa reilusti liian korkealle, joten under-kohteen pelaaminen on selviö. Kaupissa nähdään tänään alle 13,5 juoksua.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!