3.6.2022 Superpesis: Kouvola – Tampere | Huippujoukkueet vastakkain betonilla

3.6.2022. Klo. 18:00

Alle 12,5 juoksua

@1,76

Panos
2/5

Oletetusti kauden aloittaneet Kouvola ja Manse kohtaavat tänään toisensa KSS Energia Areenalla Kouvolassa. Molemmista joukkueista löytyy rutkasti sisäpelin taituruutta ja kokemusta, mutta sitäkin enemmän ulkopelin rauhallisuutta. Kouvolalla on kasvojen pesun paikka ja Manse havittelee sarjataulukossa nousemista, eikä virheisiin ole tänään varaa.

Kouvolan ailahtelut mietityttää

Kouvolan Pallonlyöjät ovat pelanneet viidesti, voittaen niistä neljä peliä. Kauden ainoa tappio Kiteen Pallolle oli todellinen tilastokummajainen. Tasaisesti kolmostilanteita ja juoksuja tuonut KPL taipui juoksuttomaan tappioon Kiteen Rantakentällä. Tänään Kouvolalla on ehdottomasti loistava paikka paikata virheet ja onnistua ottamaan pisteitä tamperelaisilta kilpakumppaneiltaan.

Huolimatta seitsemästä päästetystä KiPaa vastaan, kopla on päästänyt keskimäärin vain 3,4 juoksua ottelua kohden ja Janne Kivipellon kokemus lautasen ääressä peliä tahdittamassa näkyy edukseen jälleen kerran. Myös Arttu Ruuskan otteita siepparin paikalla on ollut ilo seurata. Rauhallista peliä pelaava perusvarma etenijä-vaihtaja on lunastanut paikkansa koplan etukentästä. Pääasiallisesti hyvin vahvaa ulkopeliä pelaava Kouvola jätti muun muassa Sotkamon Jymyn vain yhteen juoksuun viikon takaisessa ottelussa.

Sisäpelissä ailahtelua on havaittavissa. 8 juoksua Imatraa ja kossua vastaan, mutta 0 Kiteetä vastaan kertoo yksittäisten otteluiden vaihtelun lisäksi myös ailahtelusta. Sisäpelissä on selviä suorittajia, kuten hyvin kauden aloittanut Ossi Meriläinen ja Matti Latvala. Myös Matti Saukon ja Juho Hacklinin kärkilyöntiprosentit ovat loistavassa kunnossa. Yleisesti Kouvolan porukka suorittaa tasaisen paksusti, mutta vastustajat – Sotkamo pois lukien – ovat olleet heikkoja, eikä vähempää voi mestariehdokkaalta vaatia. Tänään vastassa on kuitenkin sarjan yksi vahvimmista, ellei vahvin ulkopeliporukka.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Lyijyinen Manse haluaa pisteet

Tänään tullaan näkemään todella varmaa peliä pelaava Tampere. Koplan tavoin pisteet olisivat tamperelaisille todella tärkeitä, kun kärkipaikka on käsinkosketeltavissa. Vaikka Manse on vasta sijalla 9. ei pelillisesti joukkue ole ollut heikko. Tappiot tulivat sarjan toisena olevaa Joensuuta ja yllättävän tehokkaasti kauden aloittanutta Hyvinkäätä vastaan.

Joensuuta vastaan Manse päästi rumat 10 juoksua, mutta Juho Toivolan ja Topi Kososen hirmupäivä teki tepposet. Tämän ottelun huomiotta jättäminen olisi väärin, sillä se kertoi kuitenkin siitä, että Tampereen ulkopelissä on reikiä. Tänään vastakkain on kuitenkin paljon pomppua pelaava Kouvola ja siihen Tampereen etukenttä ja Tuomas Jussila on tarvittava täsmäase.

Tampereelle isolla rahalla saapunut Perttu Ruuska ei ole löytänyt vielä virettään, mutta tämä mies omaa hurjan lyöntipotentiaalin, etenkin jos tilannetta saadaan rakennettua. Mansen porukasta keneltäkään ei ole nähty vielä mitään eleitä siitä, että peli repeäisi ja juoksuja alkaisi satelemaan kuin taivaalta.

Peruspelillä pisteiden perään

Tämän illan ottelussa on niin vakuuttavat ulkopelijoukkueet vastakkain, että on hankala nähdä, että pelinjohtajat haluaisivat pelata muuta kuin peruspeliä. Yllätysottoja tai väkisin etenemistä tuskin tullaan näkemään erityisen paljoa. Illalla saan pitäisi olla pilvipoutainen, mutta sateen mahdollisuus on todellinen ja se jos joku hidastaa pesäpallopeliä. Pelikohteeksi valikoituu tänään useiden asioiden summana alle 12,5 juoksua Coolbetilta kertoimella @1,76.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!