13.5.2022 Superpesis: Koskenkorva – Sotkamo | Sotkamon vieraskiertue jatkuu voitokkaasti

13.5.2022. Klo. 18:00

Sotkamo

Panos
2/5

Ilmajoen Koskenkorvalla pelataan viihdyttävä pesäpallo-ottelu, kun Koskenkorvan Urheilijat saavat vastaansa Sotkamon Jymyn. Jo kahdesti tällä kaudella pelannut Sotkamon Jymy on ollut oletetun vakuuttava, niin sisällä kuin ulkonakin. Koskenkorvan heikko kokoonpano jää tänään Jymyn jalkoihin erittäin selvin lukemin. Sähkökoje areenalle ei jää pisteen pistettä, kun hirmuvireinen Roope Korhonen toimittaa palloa merkistä kello 18:00 alkaen.

Prosenttipeli tuottaa tulosta

Eilisessä promo-ottelussa Alajärvellä todella varmaa pesäpalloa pelannut Jymy on aloittanut kauden vahvasti. Sotkamon sisäpeli on ollut loistavaa, huolimatta Antti Kiiskisen ja Juho Keinäsen vaikeuksista 0-tilanteissa. Niilo Piiponniemi on ollut mies paikallaan, mitä tulee kentälle menemiseen jokerin roolissa. Niko Korhonen on jatkanut siitä mihin vuoden 2020 pesäpalloilija viimekaudella jäi. Yleisesti Jymyn tilanteiden rakentaminen on vakaalla pohjalla ja Kossun heikkoa ulkokenttää vastaan tilanteita tulee paljon.

Roope Korhonen on mies, joka ei vanhene. Yli yhdeksänkymmenen lyödyn juoksun tahdissa operoiva ”pappa” pitää huolen, että Sotkamon kolmostilanteet eivät mene hukkaan. Lähes 60-prosenttisesti kotiuttava lajilegenda ei ole suinkaan tehtävässään yksin. Vain 19-vuotias Aapo Komulainen on lunastanut paikkansa Jymyn ja koko Superpesiksen ehdottomassa eliitissä. 100-prosenttisesti kotiuttanut lukkari on yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista niin sisällä, kuin ulkonakin.

Jani Komulaisen johtama joukkue pelaa tuttuun tapaan fiksua prosenttipeliä, eikä turhia virheitä kentällä näy. Etukenttä on täysin lukossa Joni Rytkösen johdolla ja linjaakaan ei ohiteta noin vain. Alajärvellä Imatraa vastaan ainoat Jymyn päästämät juoksut tulivat muuten hyvin pelanneen Iivari Vihannon räpylävirheestä, josta koitui kunniajuoksu Miika Riikoselle. Sotkamon ulkopeli on ollut lukossa Imatraa vastaan, eikä tämä teesi menetä voimaansa, kun vastaan tulee heikko Koskenkorva.

FASTBET 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Rikkinäinen joukkue veteraanien varassa

Takaisin korvalle palannut Veli-Pekka Yli-Hirvelä ja historian eniten juoksuja lyönyt Jere Dahlström joutuvat isoon haasteeseen, kun ikämiehet joutuvat ottamaan merkittävää roolia tulevan kesän peleissä. Legendojen ympärillä oleva rosteri on eittämättä heikko. Selvää lukkaria joukkueella ei ole, eikä kumpikaan vaihtoehdoista – Ville-Veikko Olli tai Aapeli Suvisalmi – ole Superin mittapuulla riittävän väkevä mies lautaselle.

Otto Kauppinen yhdessä V-P Yli-Hirvelän kanssa muodostavat maksimissaan keskinkertaisen ykköskärjen, eikä kentälle meno ole helppoa Sotkamon timanttista ulkopeliä vastaan. Dallalta vaaditaan siis urotekoja kotiutustilanteissa, sillä niitä ei tule montaa.

Ulkovuoroilla Kossu tulee olemaan alakynnessä, kun Sotkamon vahva hyökkäysarsenaali pääsee hyödyntämään monipuolista lyöntivalikoimaa. Jos kakkospuoli ei ole kotijoukkueella kiinni, kunnarivaarakin on koko illan ajan läsnä. Hyvällä pelillä Koskenkorva pystyy tekemään ottelusta tasaväkisen, mutta se vaatii todellakin oman tason ylittämistä heti kauden alkuun.

Sotkamo ollut parempi, on edelleen

Edellisissä kahdeksassa kohtaamisessa joukkueiden välillä, on Kossu onnistunut poimimaan itselleen pisteen vain yhden kerran. Tilasto jatkuu tänään rumalla tavalla, kun tulikuumalla Jymyllä on loistava tilaisuus kaunistella onnistumisprosentteja heikkoa kotijoukkuetta vastaan. Paikallisfanit eivät pääse kertomaan tänään kossun uroteoista Sotkamoa vastaan, vaan kohteeksi on helppo poimia Sotkamon Jymyn voitto.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!