18.8 Superpesis, pudotuspelit: Kitee – Sotkamo | Yksinkertaista pesäpalloa ja vähän juoksuja

18.8.2023 Klo. 17:30

Alle 12,5 juoksua

Panos
1.5/5

Superpesiksen puolivälierien toinen kierros lähtee käyntiin kello 17:30, kun muun muassa Kitee ja Sotkamo kohtaavat toista kertaa. Sotkamo oli avausottelussa vahvempi jaksoin 1-0 (3-0, 2-2) mutta kainuulaiset vaikuttivat todella heikolta.

Ulkopelit olivat molemmilla joukkueilla aivan priimaa, eikä juoksujuhlaa syntynyt. Vaikka molemmista joukkueista löytyykin tulivoimaa, ei sitä ole tarpeeksi monella pelaajalla ja kotiutukset ovat molemmissa leireissä yhden miehen showt. 

Molemmat joukkueet olivat vaikeuksissa kotiutuspuolella, sillä koko ottelun kotiutusprosentti oli vaivainen 26%. Näin matalaa kotiutusprosenttia tuskin tullaan näkemään tänään, mutta kyse ei ollut pelkästä varianssista ja heikosta ottelusta.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Tulivoima ei riitä

Sotkamon kokonaisuus on laadukas, mutta kotiuttamisvaikeudet eivät näkyneet ensimmäistä kertaa keskiviikon ottelussa. Numeroilla pelaavista Hannes Pekkinen ja Aapo Komulainen ovat siinä asemassa, että apuja Roope Korhoselle on vain pakosti saatava. Vaikka peli ei kulkisi, niin Kitee on vielä kaukana voitosta, mutta vähäjuoksuiset jaksot voivat kääntyä kummalle vain.

Kiteeläisten kotiuttaminen oli avausottelussa aivan yhtä surullista katsottavaa. Topias Kaksonen onnistui 2/2 mutta siihen se jäikin. Samu Vainikainen (0/3) ja Jere Pippola (0/6) joutuvat todellakin nostamaan tasoaan, mikäli kotivoitto kiinnostaa. Kumpikaan joukkueista ei herkutellut kolmostilanteilla, mutta kotiuttamisessa ne suurimmat ongelmat piilee.

Molempien joukkueiden kärjet pelasivat hyvin, mutta tukea ei tullut tarpeeksi, mikäli tilanteita saatiin aikaan. Sotkamo ja Kitee ovat joukkueina sellaisia, että juoksuja on yleisestikin turha odottaa, sillä molemmat joukkueet pelaavat ulkopeli edellä. 

Jalkoja löytyy mutta liian ulkopelit vahvoja

Kumpikin joukkueista pystyy etenemään hyvin ja vauhtia löytyy, mutta ulkopelisuoritukset ovat omaa luokkaansa tässä parissa. Avausottelussa nähtiin jatkuvasti loistavia etenemisiä ja lähtöjä, mutta paloja tuli silti selvällä erolla.

Etenkin Kiteeltä voidaan odottaa paljon vähemmän tilanteita tänään, kuin mitä keskiviikkona nähtiin. Vaikka joukkueessa on paljon hyviä asioita, niin toistamiseen ei kolmostilanteita tule noinkaan reilusti. Kiteellä aukesi loistava sauma avausottelussa ryöstää jakso tai jopa ottelu, mutta kun kotiutus sakkaa tuolla tasolla, ei enempää voi toivoa. 

Aapo Komulainen on iästään huolimatta äärimmäisen kypsä ja varma lukkari, joka lukee vastustajan merkkiä kuin avointa kirjaa. Illan otteluun voidaankin budjetoida useampi palo, joka tulee täysin Komulaisen ansiosta. 

Tasainen ottelu, vähän juoksuja, varma voittaja?

Kotiedusta huolimatta Kitee on tänään selkeä altavastaaja ja Sotkamoa voidaan pitää selvänä voittajana. Ottelusta voidaan kuitenkin odottaa sen verran vähäjuoksuista, että Sotkamon juoksutasoitus täytyy tänään ohittaa ja pitää vedot hyvin yksinkertaisena.

Vaikka ensimmäisessä ottelussa kotiuttaminen oli poikkeuksellisen heikkoa, niin tilanteita tuli Kiteelle odotettua enemmän. Tästä syystä juoksu-under kelpaa illan kohtaamiseen mainiosti. Molemmilta joukkueilta löytyy kuitenkin yksittäisiä lyöjäsankareita, jonka takia pidetään panostus maltillisena. 

Kohteeksi valikoituu tänää tänään alle 12,5 juoksua. Viimeiseen viiteen keskinäiseen otteluun on tämä raja rikkoutunut vain kahdesti – molemmilla kerroilla useampi pelaaja on kotiuttanut järjettömällä prosenteilla. 

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!