10.6.2022 Superpesis: Kempele – Sotkamo | Vieraissa vara parempi

10.6.2022. Klo. 18:00

Sotkamo moneyline

@1,75

Panos
3/5

Tänään autofix1.com Areenalla mittaa toisistaan ottavat Kempeleen Kiri ja Sotkamon Jymy. Jos sarjataulukkoa tuijottaa, olisi helppoa hyväksyä hyvin pelanneen Kempeleen kerroin, näin ei kuitenkaan ole. Sotkamon Jymyn vastustajat ovat olleet vaikeampia ja huolimatta tappioista, Sotkamo on ollut peleissään vakuuttava. Kempeleen juoksumääriä väärentävät todella paljon heikot vastustajat, jotka ovat jopa alisuorittaneet KeKin tiukkaa etukenttää vastaan. Sotkamon pelivahvuus – monipuolinen lyöntivalikoima – tulee tuottamaan Kempeleen ulkokentälle tänään harmaita hiuksia. Peli ei ole läpihuuto juttu, mutta Sotkamolla on suuri etu, mitä tulee pelaajamateriaaliin.

Loistavat tilastot, mutta kotijoukkue yliarvostettu

Kempeleen Kiri majailee sarjataulukon sijalla 4. yhdeksän ottelun jälkeen. Kempeleen kaunis juoksuerotus johtuu paljolti siitä, minkälaisen hullun myllyn he tekivät molemmissa peleissä PattUa vastaan ja viimeottelussa Seinäjoella. Tästä huolimatta, ovat Antti Korhonen ja Matti Korhonen hoitaneet kotiutustehtävänsä kiitettävästi. Myös Sami Haapakoski antaa hyvää taustatulitusta. Suurin yksittäinen sankari on kuitenkin Onni Määttä loistavalla ykköstilannepelaamisellaan.

Ulkopelissä Kempeleen vahvuus on timantintiukka etukenttä. Jani Lassilan, Aatu Saastamoisen ja Antti Korhosen muodostama etukenttä lienee koko sarjan kovin. Etenkin Kempelettä heikompia joukkueita vastaan, on kolmikko pitänyt lyhyet kurissa, eikä sitä kautta rakennu tilanteita vastustajille. Muita osastoja on hankalempi arvioida, sillä yleinen vastustaja KeKille on ollut heikko. Kempeleeltä voi tänään odottaa pienien ja pomppujen poispelaamista, joka avaa tilaa jatkeille.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Tasaisesti suorittanut Sotkamo

Sotkamon suorituksia tarkkaillessa ei saa olla liian tulosorientoitunut. Joukkue hävisi Joensuulle, Kouvolalle ja Vimpelille, mutta missään ottelussa ei Sotkamo ollut tilastojen tai eye-testin mukaan heikko. Sen sijaan heikompia joukkueita vastaan on Jymy ollut vakuuttava, niin kotona kuin vieraissakin. Kempele ei suoranaisesti ole heikko joukkue, mutta materiaaliltaan selvästi kainuulaisia laihempi.

Sotkamon vahvuus on ennen kaikkea tilanteiden rakentaminen. Roope Korhonen on lyönyt kiitettävät 24 juoksua kahdeksaan otteluun. Näin aseteltuna tilasto on kaunis, mutta 47 prosentin kotiutustehokkuus kertoo ennen kaikkea siitä, että Sotkamo rakentaa paljon tilanteita; 15,1 per peli. Vaikkakin Kempeleen luku on suurempi, heikot vastustajat vääristävät paljon. Pappa Korhonen saa kotiutustukea lähinnä lukkarijuniori Aapo Komulaiselta.

Sotkamon tilanteiden rakentamisen helppoudesta kertoo paljon se, että joka tilanteeseen – pois lukien kotiutus – laittaa vähintään 75 prosentin mies. Tyhjälle kentälle Niilo Piiponniemi, ykköstilanteeseen Piiponniemi tai Niko Korhonen ja kakkostilanteeseen Niko Korhonen ja Aapo Komulainen. Vaikka samat nimet pyörivät kyseisissä tilastoissa, niin monipuolisuutta löytyy paljon tuon kirkkaimman kärjen takaakin.

Monipuolisuus valttia tänään

Sotkamon monipuolisuus on tänään voittava tekijä, kun KeKi on paljolti yksittäisten pelaajien varassa. Ottelu on ennakkoasetelmiltaan kertoimien mukaan todella tasainen, mutta allekirjoittaneen luvut ei tuota samaa tulosta. Sotkamo on illan pelissä pelottavan isosti aliarvostettu ja peli kohteeksi otamme: Sotkamon Jymy moneyline @1,75 Coolbetin kertoimilla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!