8.6.2022 Superpesis: Kankaanpää – Kitee | kotijoukkue vailla vaihtajaa

8.6.2022. Klo. 18:00

Kitee

Panos
2/5

Tänään Kankaanpää Areenalla klo 18:00 alkavassa ottelussa on vastakkain heikko Kankaanpää ja ailahteleva, mutta selvästi parempi Kitee. Kankaanpäällä on kahden pisteen saldo kasassa, kun koko kauden ainoa jaksovoitto tuli Imatraa vastaan. Sen sijaan Kitee aloitti kauden kahdella voitolla, jonka jälkeen tappioita on tullut, mutta myös voitto Kouvolasta. Vaikka Kitee onkin paljon kotiuttajajokeri Jiri Pippolan varassa, Kankaanpään ongelma on se, ettei sankarinviitalle ole ottajia.

Kankaanpää on ollut vaikeuksissa otteluohjelmansa kanssa. Vastassa on ollut läjäpäin kärkijoukkueita, mutta sen piikkiin ei voi kaikkea laittaa. Joukkue on suoriutunut heikosti, mutta nykyisellä kokoonpanolla enempää ei odotettu. Kiteellä puolestaan on hyviäkin otteluita alla. Pieniä pistenaarauksia sieltä täältä ja yksittäiset pelaajat pelaavat loistavaa pesäpalloa.

Kotijoukkueen vaihdot sakkaa

Kankaanpään Mailan isoin yksittäinen ongelma – heikon ulkopelin lisäksi – on vaihtotilanteet, eritoten ykköstilanteen purku. Etenijäjokeri Teemu Rouhiainen menee kentälle hienolla 70% varmuudella, mutta kun joukkueessa on vain kaksi pelaajaa, joiden ykkösvaihtotilanteet onnistuvat edes puolet ajasta, ei juoksuja synny. Mikäli sarjan vähiten 3-tilanteita rakentava joukkue kuitenkin onnistuu saamaan tilanteen aikaiseksi, on kotiuttamisen taso aivan järkyttävällä tasolla. Koko joukkueen kotiutusteho on alle 30%, eikä Vuorenmäki, Riikonen, Mikkolanaho -triosta kukaan yllä edes 40 pinnan tehokkuuteen.

Jos sisäpeli sakkaa, nii ei helppoa ole ulkonakaan. 55 päästettyä juoksua seitsemään peliin ei ole voittavaa pesäpalloa. Tässä täytyy muistaa toki vastustajien kovuus, joita KaMa on kohdannut. Silti vaikka tilastoa peilaa keskiarvoihin, on KaMan ulkokenttä sarjan heikoin. Linjassa on reikiä kun kalastushaavissa, eikä Henri Itävalon suoritukset ole vastanneet veteraanille asetettuihin odotuksiin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Kitee ansaittu suosikki

Huolimatta muutamista – jopa helpoista häviöistä – on Kitee illan vastustajaansa huomattavasti parempi. Kärki menee paremmin kentälle, mutta jokeri Matias Litmanen ei ole KaMan Rouhiaisen tasolla. Juuso Lattu on esittänyt törkeitä lukemia ykköstilanteen purkamisessa. Lähes 80% 60:stä yrityksestä onnistuneesti lyönyt Lattu on suurin syy, miksi Kiteen peli rullaa sisällä. Kotiuttajan tontilla Hannes Pekkisellä on syytä, mutta myös varaa parantaa peliään.

Ulkona Kitee on yllättänyt positiivisesti. 44 päästettyä yhdeksässä pelissä ei todellakaan ole huono lukema. Nollattu Joensuu on esimerkki siitä, että hyvänä päivä Kiteellä on loistava mahdollisuus lukita ulkopeli. Vaikka Kiteen etukentällä on ollut yllättäviä vaikeuksia, joukkueen linja on paikannut sitä loistavasti. Etenkin Samu Vainikainen on esiintynyt edukseen.

KiPa jatkaa pisteputkessa puhtaalla pelillä

Kankaanpäällä on tällä kaudella yksi jaksovoitto, vaikka kausi onkin vasta alussa, on lukema todella huolestuttava. Kiteellä on siis ansaittu ennakkosuosikin paikka, mutta arvion mukaan se suosikin paikka ei ole riittävän iso. Kiteen peruspeli on kotijoukkuetta reilusti edellä, sekä tarjolla on useampi yksittäisiä pelaajia jotka voivat ratkaista ottelun pöljänä päivänä. Pelikohteeksi voidaan valikoida siis Kiteen voitto kahden jakson jälkeen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!