19.5. Superpesis: Joensuu – Sotkamo | Kotijoukkueella vaikea alku

19.5.2022. Klo. 18:00

Sotkamo moneyline

Panos
1.5/5

Klo 18:00 alkava ottelu Joensuun Mailan ja Sotkamon Jymyn välillä on ennakkoastelemilta tasainen, mutta vedonlyöntitoimistot arvostavat kotijoukkuetta huomattavasti minua enemmän. Viimekauden tavoin Joensuun kauden alku on ollut epätasainen – jopa huono – mestarikandinaatille. Siinä missä Joensuu on lyönyt 16:sta 3-tilanteesta neljä juoksua, on vastaavat numerot Jymyllä 46:sta 3-tilanteesta kaksikymmentä juoksua. Vaikka Sotkamolla on yksi ottelu enemmän, ero on valtava.

Kaksi vahvaa ulkokenttää

Vaikka Joensuun sisäpeliongelmat ovat merkittäviä, niin ulkopelistä joukkue ansaitsee kiitettävän arvosanan. Kolme päästettyä juoksua on loistava saldo kahden pelatun ottelun jälkeen, huolimatta heikoista vastustajista. Myös Sotkamo on pitänyt altavastaajat kurissa, päästettyjen juoksujen määrän ollessa vaivaiset viisi. Molempien joukkueiden ulkopeli on ollut loistavaa joka osa-alueella ja on vaikea nostaa yksittäisiä sankareita esille. Erityishuomion kuitenkin ansaitsevat niin vieraiden, kun kotijoukkueen lukkarit ja etukenttä.

Iiro Kuosa ja Topi Kosonen ovat olleet Juho Toivolan ohella Joensuun palkitut pelaajat pelatuissa otteluissa. Kuten jo aihetta sivuttiin, niin JoMalla on etukenttä kunnossa. Kumpikaan Joensuun lukkarivaihtoehdoista ei kuitenkaan ole sarjan kärkimiehiä hakemaan onnistuneita näppejä.  Sotkamon kärjen vaihtotilanteissa nähdään myös pieniä, mutta pomppu ja pystymailalyönnit ovat tulleet Jymyn pelikirjaan jäädäkseen. Näin ollen Joensuulla on iso tehtävä pelata pois Sotkamon kärkietenijät ja vaihtajat; linjan täytyy toimia tänään.

Kausi on ollut lyhyt ja olisi vaarallista tehdä liian suuria päätöksiä muutaman pelin pohjalta, mutta peliesityksissä on ollut valtavia eroja, mitä tulee sisäpeliin. Kahdeksan 3-tilannetta / peli on heikko saldo JoMan tasoiselle kärkijoukkueelle. Samuel Tirkkonen on ollut sisällä sanalla sanoen huono. 27 prosenttisesti kärkilyönneissä onnistunut Tirkkonen ei ole lunastanut asetettuja odotuksia numerolla kaksi. Rakennettuihin tilanteisiin nähden Henri Litmanen, Patrik Wahlsten, ja Juho Toivola ovat onnistuneet kohtalaisen hyvin, mutta ainoastaan Toivola voi olla tyytyväinen peliinsä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Ikinuori pappa jatkaa dominointia

Siinä missä JoMan kotiutusosasto on ollut kohtalainen voi Sotkamo olla todella ylpeitä omastaan. Vain Jere Heikkisellä on ollut ongelmia vastata odotuksiin, mutta sota ei kaipaa yhtä miestä, ei edes pesäpallossa. Roope PappaKorhonen, Aapo Komulainen ja vähäistä vastuuta saanut Ville Kotro ovat lyöneet palloa väliin ja kaikkialle muuallekin tarvittaessa. Yli 50 prosenttisesti kotiuttanut kolmikko on hoitanut tonttinsa puhtaasti. 10 juoksua lyönyt Korhonen ei näytä hidastumisen merkkejä, huolimatta kiitettävästä 41 vuoden iästä.

Sisäpelissä toimii kentällemeno ja vaihtotilanteet aivan yhtä hyvin kuin kotiutustilanteet. Kalle Kuosmanen yhdessä Joni Rytkösen ja Niko Korhosen kanssa pitävät huolen, että tilanteita syntyy. Myös Sotkamon kakkoskärki on riittävän hyvä. Sotkamo vaihtoi kaudelle koppariosaston kokonaan ja sieltä vapautettu Niilo Piiponniemi on loistava täsmäase jokeripaidassa, mikäli kärjet eivät tuota toivottua tulosta.

Ulkopelissä Aapo Komulainen pelaa isänsä tavoin rauhallisen varmasti ja tahdittaa peliä loistavasti. Kainuulaisten ulkopelistä ei löydy Joensuun tavoin heikkoa lenkkiä, mutta Jymyn etukenttä on jopa kotijoukkuetta kovemmalla tasolla.

Tasainen vääntö, mutta Sotkamo yhä askeleen edellä

Kun ottelussa on vastakkain kaksi lyöntivahvaa joukkuetta – kentällä jossa läpilyönnit eivät ole uusi käsite – voi peli aina räjähtää jossain vaiheessa juoksujuhlaksi. Kahden vakuuttavan ulkopelijoukkueen välisessä kamppailussa ei ole varaa virheisiin ja Sotkamo on parista ainut, joka on osoittanut pelaavansa virheetön pesäpalloa alkukesästä alkaen. Pilviseen Joensuuhun poimitaan Sotkamon Jymyn moneyline hyvillä mielin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!