7.6.2022 Superpesis: Imatra – Raahe | Kotijoukkue yliarvoitu heikossa ottelussa

7.6.2022. Klo. 18:00

Raahe/Tasapeli

Panos
1.5/5

Tänään klo 18:00 alkavassa ottelussa Imatran ja Pattijoen välillä vastakkain ovat oletetun heikosti pelanneet joukkueet. Viimekauden pudotuspelijoukkueet, eivät tällä kaudella ole pelanneet yhtä hyvin, mutta kokoonpanomuutoksiin se oli nähtävissä. Joukkueet ovat isossa kuvassa heikkoja, hyvänä päivänä keskinkertaisia. Joukkueita yhdistää se, että ne ovat hyvin paljon yksittäisten pelaajien varassa. Siinä missä Imatra turvautuu lainapelaaja Iiro Nokkalan vaihtotaitoon ja Joona Sikiön kentällemenoon, on raahelaisporukka paljolti Juuso Keski-Koukkarin lyöntivoiman ja Mikael Mäkelän 0-tilanteen purun varassa.

Kuten aiemmissa otteluissa on nähty, molemmilla joukkueilla on vaarallinen taito niin lyödä, kuin päästääkin lukuisa juoksuja yhdessä vuorossa. Ottelun sattumanvaraisuus-aspekti on siis poikkeuksellisen korkealla ja täten peliarvio tasainen.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

IPV:llä Ryöstöretkiä arkki täynnä

Hirveät pistesaalit Joensuulta ja Hyvinkäältä Imatra liitää kahden ottelun pisteputkessa. Vaikka pesäpallo on momentum-laji täynnä suuria tunnekuohuja, niin täytyy tämän asian äärelle rauhoittua. Pistesaaliiden nappaaminen vaati joukkueelta 3 kunnaria ja lähes virheetöntä vaihtopelaamista. Suoritusta ei saa aliarvioida, mutta tapahtumaketjun toistettavuus ei ole helppoa.

Sikiön tavoin myös Joona Mäkelä on osoittanut merkkejä laadukkaasta sisäpelistä. Tämän lisäksi perusvarma kakkosvahti on hoitanut ulkonakin tonttinsa. Hirmulukemat Joensuuta vastaan lyönyt Mikko Kosonen on ollut rooliinsa nähden liian heikko tällä kaudella. Imatran kotiutuspelin yleisilmettä ei mairittele se fakta, että joukkueen toisiksi eniten juoksuja löi lainalla ollut Juho Hacklin. Imatran vaikeat loukkaantumisongelmat rosterivajauksen lisäksi sekoittaa paljon peliä, kun lähes joka ottelussa kentällä on eri pelaajat.

In Keski-Koukkari we trust

Imatran tavoin myös PattU on kahden ottelun pisteputkessa. Hyvinkäältä ja Seinäjoelta varastetut tärkeät pinnat olivat kahden aivan erilaisen ottelun lopputuotteita. Pattijoen ulkopeli on ollut kohtalaisella tasolla, mikäli ummistamme silmät Tahko-peliltä. 20 päästettyä juoksua ja 4 kunnaria omaan kenttään on pelottava saldo antaa vastustajalle. Myös Vimpeliä vastaan joukkue oli vaikeuksissa ulkovuorolla, mutta Imatran tasoisia alemman keskikastin joukkueita vastaan PattU on ollut kohtalainen.

Kotiutusvastuussa sarjan seitsemänneksi tehokkain lyöjä: Keski-Koukkari on ollut loistava. Keski-Koukkarin kohdalla pitää suhteuttaa lyötyjen juoksujen määrä, Pattijoen heikkoon tilannemäärään. Alle 11 3-tilannetta ottelua kohti, on yksi sarjan heikoimmista tuloksista. Kotiutuspuolella ei tule apuja, mitä kentälle päästessä on vierailla jalkaa. Mäkelä, Sarkkinen, Lukkari -kolmikko on tämän tasoiselle joukkueelle elintärkeä elementti sisäpelissä. Kolmikko on tuonut 58% kaikista Pattijoen juoksuista huolimatta Oskari Lukkarin kehnosta alkukaudesta.

Arvio on tasaisempi kuin kertoimet

Imatralla on täysin ansaitusti ennakkosuosikin viitta, mutta tässä tapauksessa viitta sattuu olemaan 2 kokoa liian suuri. Pattijoki missään tapauksessa ole näin suuri altavastaaja, vaan joukkueen yksittäiset suorittajat voivat aivan hyvin kaivaa pisteen jos useammankin mukaan kotimatkalle. Pelikohteeksi maistuu siis Raahe/tasapeli.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!