13.5. Superpesis: Hyvinkää – Vimpeli | Vimpeli vieraissa vahvempi

13.5.2022. Klo. 18:00

Vimpeli moneyline

Panos
1/5

Hyvinkään Tahko ja Vimpelin Veto aloittavat runkosarjan tänään Pihkalan pesäpallostadionilla. Ailahtelevan alkukauden pelanneet joukkueet ovat molemmat nopeajalkaisia ja lyöntivoimaisia hurmosjoukkueita – Jos pallo on kepissä, niin sitten se myös on. Materiaalietu on vahvasti vieraiden puolella, kun joukkueet starttaavat juhlakesän. Ottelu alkaa klo. 18:00.

Lyhyt harjoituskausi ei peilaudu runkosarjaan

Jos asiaa kuvailee lievästi, oli Vimpelin harjoituskausi ailahteleva. Tappiot sarjan pohjajoukkueille, legendaaristen pelaajien käsittämätön tehottomuus ja yleisesti sakkaava peli vaivasivat Vimpelin harjoituskautta isolla kädellä. Tästä huolimatta ViVen joukkue on materiaaliltaan loistavassa balanssissa ja joukkue taistelee heti ensimmäisestä pelistä lähtien mestaruudesta.

Vimpelistä löytyy täydellinen kombinaatio jalkoja ja voimaa, nuoruudenintoa ja kokemusta, sekä nälkää ja rauhallisuutta. Kesällä joukkueeseen naarattu Jukka-Pekka Vainionpää yhdessä Janne Mäkelän kanssa ovat lyöneet yli 2100 juoksua, joten kotiutusvoima ei ole tänään ongelma vierailla. Tulitusta avustavat mielellään Elmeri Anttila ja Matias Rinta-Aho.

Sarjan melkein vikkelimmät jalat pysyvät myös sinivalkoisten mukana, kun Mikko Kanala teki jatkosopimuksen keväällä. Vimpelissä juoksutehtäviin pääsevät varmasti myös Severi Lassila ja Mikko Vihriälä. Vimpelin kokemusta huokuva, mutta nuorekas runko pitää tänään huolen, että Saarikentälle palataan vähintään kahden pisteen kanssa.

FASTBET 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Lyöntivoimaa puolin ja toisin

Jos Vimpelillä on legendaarinen kotiuttajajokerikaksikko, niin on myös Hyvinkään Tahkolla. Seuraa kuin sukkia vaihtava Juha Niemi ja ehdoton seuralegenda Juha Korhonen ovat lyöneet yhteensä yli 2300 juoksua. Viimekaudella heikosti suorittanut Valentin Ikonen on palannut Hyvinkäälle vahvistamaan niin sisä-, kuin ulkopeliä. Hyvinkäätä tälläkin kaudella vahvistaa useita paluumuuttajia, joista jalkoja joukkueeseen viimekaudella mukanaan tuonut Teemu Nurmio on tärkein palanen. Nurmio on todella laadukas koppari, sekä loistava kärkietenijä.

Viimekaudella niukasti pudotuspeleistä ulos jäänyt Tahko omaa yhden selvän heikkouden: ailahteleva ulkovuoro. Joukkue päästi viimekaudella melkein kahdeksaa juoksua ottelua kohden, joka on aivan liikaa. Potentiaalia on todella tarkkaankin ulkopeliin, mutta varianssi on liian suurta pelien ja jopa jaksojen välillä. Harjoituskausi antoi välillä toivon kipinää ulkopelin suhteen mutta kuinka käy, kun tosipelit alkavat kuudelta.

Hyvinkään linjapelin täytyy olla tänään äärimmäisen laadukas, mikäli joukkue mielii estää vieraiden pistevarkauden. Viimekaudella Hyvinkää pystyi päihittämään Vimpelin kotipelissä, mutta yksittäiselle ottelulle on vaikea antaa painoarvoa, kun kokonaisuus heiluu merkittävästi.

Palloa väliin ja pisteet Vimpeliin

Illan ottelussa on suuri mahdollisuus juoksukarkeloille, mutta vedonlyönnin kannalta on helpompi suunnata kohti Vimpelin voittoa. Erot materiaalissa ovat liian suuria, että Vimpelin voisi ohittaa. Ottelu on isolla todennäköisyydellä tasainen, mutta kertoimet eivät silti puolla tarpeeksi vieraita, joilla on äärimmäisen hyvä mahdollisuus repäistä Hyvinkään ulkopeli kahtia ja ottaa reilu voitto ottelusta. Kesäisellä pilvipouta säällä on Vimpeli tänään vahvempi ja pelikohteeksi kelpaa hyvin Vimpeli moneyline.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!