18.7 Superpesis: Alajärvi – Joensuu | Pomppu nousee ja banjot soi

18.7.2023. Klo. 18:00

Yli 12,5 juoksua

Panos
2/5

Alajärven Ankkurit kohtaavat sateisissa merkeissä Joensuun Mailan avonaisella Kitrolla, samalla kun AA jahtaa kuukauden toista voittoa ja Joensuulle on tarjolla rutiininomainen vierasvoitto. Joukkueet ovat kohdanneet kaudella kerran aiemmin Joensuussa, kun JoMa oli vahvempi voitoin 2-0. Tästä ottelusta tähän päivään mennessä on asiat kuitenkin muuttuneet ja Ankkurit ovat saaneet omaan peliinsä järkeä.

Superpesiksen kärkikastin ottelut ovat olleet hyvin tasaisia ja Joensuu kilpailee tiukasti kotiedusta syksyn pudotuspelejä ajatellen. Joukkueita yhdistää laadukas eteneminen, ailahteleva kotiuttaminen, sekä täyden sydämen rakkaus pomppulyönteihin. 

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Alajärven pelistä puuttuu viimeinen silaus

Alajärvi on oletetusti sarjataulukon viimeisenä ja kausi on ollut kokonaisuutena heikko. Touko- ja heinäkuun välille mahtui yli kymmenen ottelun tappioputki, mutta nyt joukkueen pelissä on ideaakin. 

Ankkurit ovat onnistuneet lyömään useita juoksuja muun muassa Kouvolaa, Vimpeliä ja Sotkamoa vastaan, mutta puolestaan olleet vaikeuksissa heikompien kanssa. Alajärven koko sisäpeli kulminoituu ykköskärjen pelaamiseen ja siihen, kuinka usein Elmeri Koivusalmi, Mikael Penninkangas ja Nestori Yli-Sissala ovat onnistuneet rakentamaan ajolähtöjä. 

Alajärvellä on tänään mielenkiintoinen tulokulma otteluun kun Koivusalmi pelaakin numerolla viisi ja Atte Kuosmanen etenee tyhjälle kentälle numerolla yksi. Päätös on helppo ymmärtää, sillä tämä tuo vapautta Ankkureiden sisäpeliin, koska Kuosmanen on myös kohtalainen 0-tilanteen purkaja.

Joensuun monipuolisuus vastakohta Alajärven pelistä

Siinä missä Alajärvi on täysin muutaman pelaajan varassa, mitä tulee etenemiseen, niin näin ei ole Joensuussa. Joensuun ehdoton vahvuus on monipuolinen etenijäarsenaali. Konsta Piiroisen poissaolo kuitenkin pakottaa Joensuun tuomaan Kasperi Hämäläisen numerolle yksi ja Juho Hacklinin numerolle kolme. Hacklin on erittäin laadukas kopparina, mutta iso menetys jokeriostaston joustavuudelle. Alajärven surkeaa ulkopeliä vastaan tällaiset ongelmat ovat kuitenkin hidasteita, ei esteitä.

Vaikka Joensuu ei ole mikään sarjan räjähtävin sisäpelijoukkue, tarjoaa Alajärven avonainen kenttä ja heikko ulkopeli mahdollisuudet isoillekin juoksumäärille. Jokeripaidassa tänään nähtävä Atte Purmonen on pelannut loistokauden poikien superpesiksessä ja pääseekin tänään isoon rooliin Kitrolla. Jos kentällä ei ole tarpeeksi ruokaa, häntä käytetään varmasti Hacklinin edessä. 

Joensuun onneksi kotiuttajajokeri Juho Toivola on nostanut kotiuttamistehokkuuttaan selkeästi, eikä taustatuli puutu. Elmeri Lieto tarjoilee numerolta loistavia kotiutuksia illasta toiseen ja Topi Kosonen pystyy myös kotiuttamaan hyvällä prosentilla, vaikka miestä onkin käytetty paljon vaihtotilanteissa tällä kaudella. 

Ottelun teema on hyvin yksinkertainen

Alajärvellä ei ole mitään hävittävää ja sen näkee jo kokoonpanomuutoksista. AA tulee altavastaajana rohkeasti otteluun ja tarjoaakin reilusti uhkaa tilanteiden rakentamiseksi. Pomppua tullaan sateisesta kelistä huolimatta viljelemään ja vaikka keli ei ole kaikkein juoksuisin, niin Alajärvellä nähdään usein reilusti läpilyöntejä.

Joensuun voidaan olettaa pelaavan juoksun peliä, mutta heikkoa Alajärveä vastaan se voi johtaa jopa pitkiin sisävuoroihin. Monipuolinen valikoima etenijöistä takaa sen, että vaikka kärki ei toimisi, niin Joensuulla on joka vuorossa isot mahdollisuudet lyödä reilusti juoksuja.

Ottelusta ei välttämättä ole tulossa mikään juoksukarnevaali, mutta juoksujen over/under-linja on silti todella matala. Yksittäisten onnistumisten arvo on tänään isossa roolissa ja pitkiäkin sisävuoroja voidaan tulla näkemään.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!