17.3. NHL: Winnipeg Jets – Boston Bruins | Katkaiseeko Bruins tappioputkensa?

17.3.2023 Klo. 02:00

Boston Bruins

Panos
1/5

Winnipeg Jets ja Boston Bruins kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Winnipegissä Canada Life Centressä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Bruins varmistanut paikkansa pudotuspeleihin

Vierasjoukkue Boston Bruins on ensimmäinen joukkue, joka on varmistanut paikkansa pudotuspeleihin. Sen ei tarvitse enää pelata aivan täydellä höngällä otteluitaan, mutta ei se lähde missään nimessä jarruttelemaan loppukautta. Bruins on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, jonka aikana se on hävinnyt Chicago Blackhawksille ja Detroit Red Wingsille. Kaikista parhaimmatkin välillä häviävät, mutta Bruinsilla ei ole mitään hätää.

Seuraavaksi vastaan asettuu Winnipeg Jets, joka taistelee vielä kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta, mutta helppoa se ei tule olemaan. Jets pelaa vielä muutamia todella hankalia vastustajia vastaan, joten pudotuspelipaikka on kaikkea muuta kuin varmaa. Kotijoukkue Jets aloitti oman NHL-kautensa todella mallikkaasti, mutta helmikuusta tähän päivään saakka pelaaminen on ollut suhteellisen heikkoa tuloksien valossa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Jets heikompi suorittaja

Winnipeg Jets on ollut huomattavasti heikompi suorittaja kuin Bruins. Jets on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista saldona on 38 voittoa ja 30 tappiota maalierolla 211:193. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,10 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,84 maalin verran. Jetsin valmentajana operoi Rick Bowness, joten Jetsin pelitapa perustuu puolustuspelaamiseen. Jets ei ole pelitavaltaan, materiaaliltaan tai millään muullakaan tapaa parempi kuin Boston Bruins.

Vierasjoukkue Boston Bruins on pelannut kuluvalla kaudella 66 ottelua, joista saldona on 50 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 246:145. Bruins on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,73 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,20 maalin verran. Jetsin puolustuspainotteinen pelaaminen ei valitettavasti tuota tarpeeksi maalipaikkoja päihittääkseen Bruinsia. Jetsiltä on tulivoimaa poissa pelaavasta kokoonpanosta, sillä Josh Morrissey, Pierre-Luc Dubois sekä Cole Perfetti ovat loukkaantuneiden listalla.

Bruins palaa takaisin voittojen tielle

Bruins on hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan, vaikka se ei ole pelillisesti heikko ollut. Yksinkertaisesti ei edes Bruins voi voittaa jokaista pelaamaan ottelua. Jets on vuorostaan onnistunut edellisen viiden kamppailun aikana voittamaan kaksi kamppailua, joissa se oli molemmissa pelillisesti jäljessä. Jetsin pelaaminen on jo pidemmän aikaa ollut heikkoa. Bruinsin tiivis viisikkopelaaminen tulee tuottamaan Jetsin pelitavalle ongelmia. Liuskalle lähdetään pelaamaan Boston Bruinsin voittoa suoraan varsinaisella peliajalla herkullisella 2,00 -kertoimella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!