12.11. NHL: Washington Capitals – Tampa Bay Lightning | Siipirikkoinen Capitals

12.11.2022 Klo. 02:00

Tampa Bay Lightning

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja Tampa Bay Lightning taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Areenalla kello 02:00.

Kotijoukkueella huolia kokoonpanonsa kanssa

Washington Capitalsilla on tällä hetkellä hieman huolia kokoonpanonsa kanssa, sillä Nicklas Bäckström, Carl Hagelin, Tom Wilson, Connor Brown, T.J. Oshie, John Carslon ja Dmitry Orlov ovat loukkaantuneita. Orlov on day-to-day -listalla, joten hän saattaa ensi ottelussa pukea Capitals-paidan yllensä. Muut ovat varmuudella poissa pelaavasta kokoonpanosta. Poissaolot ovat vaikuttaneet Capitalsin pelaamiseen kovalla kädellä. Edellisen viiden ottelun aikana Caps on voittanut ainoastaan yhden pelin.

Capitals on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista saldona on kuusi voittoa ja yhdeksän tappiota maalierolla 41:45. Caps on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,73 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,00 maalin verran. Erikoistilannepelaaminen on toiminut Capitalsilla erinomaisesti ali- ja ylivoiman osalta. Suurimmat ongelmat löytyvät viisikkopelistä.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Tampan kone käynnistymässä

Vierasjoukkue Tampa Bay Lightning on aloittanut oman NHL-kautensa suhteellisen verkkaisesti. Se on pelannut kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista saldona on seitsemän voittoa ja kuusi tappiota maalierolla 42:40. Tampa on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,23 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,08 maalin verran. Erikoistilannepelaamisen osalta on vielä parantamisen varaa, mutta ei se missään nimessä täysin ongelmallista ole ollut, eikä tule jatkossa olemaan.

Tampa aloitti kautensa verkkaisesti, mutta nyt sen pelaaminen on huomattavasti parempaan suuntaan. Hyökkäyspelaaminen on toiminut moitteetta, mutta puolustus- ja maalivahtpelissä on napsun verran parannettavaa – Andrei Vasilevski ei ole vielä pelannut omalla tasollaan. Edellisen viiden ottelun aikana Tampa on jäänyt vain kertaalleen pisteittä. Nyt vastaan asettuu Capitals, jolla on suuria ongelmia kokoonpanonsa kanssa.

Vierasjoukkue vahvoilla

Capitals kärsii todella pahoista loukkaantumisista, joka vaikuttaa heidän pelaamiseen. Tampa pääsee lähtemään otteluun suhteellisen terveellä kokoonpanolla, sillä ainoastaan Zach Bogosian ja Anthony Cirelli ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Capitals on pelannut tuloksellisesti todella heikosti viime aikoina, kun taas vuorostaan vierasjoukkue Tampa on onnistunut pelaamaan tuloksellisesti hyvin. Tampa omistaa tällä hetkellä huomattavasti laadukkaamman ja laajemman joukkueen kuin Capitals. Liuskalle valitaan Tampa Bay Lightningin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,15. Tampa on paremmassa vireessä, ja on joukkueista laadukkaampi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!