25.2. NHL: Washington Capitals – New York Rangers | Kotijoukkueen pudotuspelihaaveet murenemassa

25.2.2023 Klo. 20:00

New York Rangers

Panos
1/5

Washington Capitals ja New York Rangers taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä lauantai-iltana. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 20:00.

Capitals heikossa tulosvireessä

Kotijoukkue Washington Capitals porskuttaa tällä hetkellä todella heikossa tulosvireessä. Se on hävinnyt kuusi ottelua putkeen varsinaisella peliajalla ja pudotuspelihaaveet alkavat olemaan pelkkä ajatus takaraivossa. Edellisessä ottelussa Capitals onnistui luomaan maalipaikkoja kohtuu hyvin, mutta silti se hävisi Anaheim Ducksille lukemin 2-4. Capitals teki muutama päivä sitten treidin, jonka myötä Dmitri Orlov sekä Garnet Hathaway sai lähteä Boston Bruinsin riveihin.

Alexander Ovechkin on palannut pelaavaan kokoonpanoon, mutta suru-uutisten jälkeen pelaaminen ei välttämättä ole vielä parhaimmalla mahdollisella tolalla. Caps saa tänään illalla vastaansa joukkueen, joka on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta Rangersin pelaaminen on ollut vakuuttavaa tappioista huolimatta. Vierailijoilla on oivallinen paikka päästä käsiksi takaisin voittoihin kiinni, kun vastassa on heikentynyt Capitals.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Rangers parempi suorittaja

New York Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 58 ottelua, joista saldona on 33 voittoa ja 25 tappiota maalierolla 190:158. Rangers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,28 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,72 maalin verran. Rangers on jokaisella pelin osa-alueella Capitalsia edellä ja se pääsee lähtemään illan kamppailuun paljon paremmista lähtökohdista.

Capitals on pelannut kuluvalla kaudella 60 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 32 tappiota maalierolla 177:175. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,95 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,92 maalin verran. Kotijoukkueen hyökkäyskalusto ei ole kuluvalla kaudella ollut kummoinen. Rangers puolustaa todella hyvin ja omistaa yhden parhaimmista maalivahdeista.

Capitalsin ahdinko jatkuu

Capitals on hävinnyt kuusi ottelua putkeen varsinaisella peliajalla, joten se on todella heikossa vireessä tällä hetkellä. Pudotuspeliviiva alkaa olemaan jo melkein mahdotonta saavuttaa. Rangers on myös tappioputkessa, mutta heidän pelaamisensa on ollut oikeasti vakuuttavaa. Rangers kääntää putkensa minä hetkenä hyvänsä. Rangers pääsee lähtemään kamppailuun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla ja muutenkin paremmista lähtökohdista. Capitalsin ahdinko jatkuu ja Rangers nappaa tänään pisteet kotiin. Liuskalle valitaan Rangersin varsinaisen peliajan voitto kertoimella 2,25.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!