10.3. NHL: Washington Capitals – New Jersey Devils | Capitals altavastaajana kamppailussa

10.3.2023 Klo. 02:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Arenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Devils ei yhdestä tappiosta horju

Vierasjoukkue New Jersey Devils omistaa hurjan määrän tulivoimaa, joka tulee tuottamaan kotijoukkueelle harmaita hiuksia. Devilsin luistelu- ja hyökkäysvoimainen materiaali on entisestään parantunut, kun Timo Meier hommattiin trade deadlinella. Jack Hughesin, Jesper Brattin ja Timo Meierin kentällinen onnistui edellisessä kamppailussa Torontoa vastaan luomaan naurettavan paljon maalipaikkoja, mutta tulosta ei kuitenkaan syntynyt. Ilya Samsonov pelasi erinomaisen kamppailun ja onnistui pitämään kamppailun tasaisena.

Devils hävisi edellisen ottelunsa Torontoa vastaan lukemin 3-4, mutta pelaaminen ei missään nimessä ollut heikkoa. Devils dominoi peliä ensimmäisessä erässä, mutta Samsonov veti yksinkertaisesti pidemmän korren. Devils loi ottelussa maaliodottamaa 4,4 maalin verran, kun taas vuorostaan Toronto 2,7 maalin verran. Timo Meierin kiekonmenetys kostautui ylivoimalla, kun Mitch Marner pääsi tinttaamaan läpiajosta sisään alivoimalla – ei mikään paras mahdollinen kotidebyytti, vaikka Meier näytti todella vakuuttavalta pelin alkupuoliskolla. Devils lähtee metsästämään taas voittoa, kun se vierailee Capitalsin vieraana.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Capitals ison haasteen edessä

Washington Capitals joutuu todella ison haasteen eteen, kun se saa vieraakseen New Jersey Devilsin. Kotijoukkueen puolustuskalusto ei ole tällä hetkellä optimaalisessa formissa. Martin Fehervary, John Carlson sekä Nick Jensen ovat olleet poissa pelaavasta kokoonpanosta. Fehervary palaa mitä todennäköisemmin ensi yönä mukaan pelaavaan kokoonpanoon, mutta silti Capitalsin takalinja on heikko. Matt Irwin, Alexander Alexeyev sekä Gabriel Carlsson eivät ole sellaisia pelaajia, jotka kykenevät puuttuvat palaset korvaamaan.

Devils pelaa todella hyökkäysvoittoista peliä ja pitää itsellään kiekkokontrollin. Capitals joutuu puolustuskannalle, mutta se tässä juuri ongelmana onkin kotijoukkueen osalta. On todella vaikea kuvitella, että Capitalsin puolustus- ja maalivahtipeli selviää ensi yön kamppailussa ehjin nahoin. Devils pelaa vielä todella tärkeistä pisteistä, kun se taistelee tosissaan Metropolitan-divisioonan voitosta yhdessä Carolina Hurricanesin kanssa. Capitalsin osalta kausi alkaa olemaan sinettiä vaille valmis.

Devils palaa takaisin voittojen tielle

Devils palaa takaisin voittojen tielle Capitalsin kustannuksella. Tasoerot ovat valtavat joukkueiden materiaalissa kuin itse pelaamisessakin. Devilsillä on huomattavasti laadukkaampi hyökkäys- ja puolustuskalusto. Capitalsin takalinjat ovat tällä hetkellä kohtuu heikossa hapessa, kun muutama kova nimi on poissa. On todella vaikea nähdä, että Capitals-leirin puolustus onnistuisi nollaamaan Devilsin ensi yön kamppailussa. Liuskalle valitaan vierasjoukkue New Jersey Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,10. Devils lähtee nykyisiä kertoimia suurempana suosikkina otteluun.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!