20.10. NHL: Washington Capitals – Colorado Avalanche | Siipirikkoinen Avalanche tukalassa paikassa

2021-10-20 02:00:00

Washington Capitals

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja Colorado Avalanche kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Areenalla kello 02:00.

Capitals aloitti kautensa vahvasti

Washington Capitals on pelannut kuluvalla kaudella kaksi ottelua, joista saldona on yksi voitto ja yksi tappio. Kauden avauspelissä Washington onnistui voittamaan New York Rangersin 5-1-lukemin. Toinen kohtaaminen olikin sitten hallitsevaa mestaria Tampa Bay Lightningia vastaan – kyseinen ottelu päättyi Tampan 2-1-voittoon jatkoajan jälkeen. Kokonaisuudessaan Washington Capitalsin pelaaminen näissä kahdessa ottelussa oli hyvälla mallilla. Tappio Tampaa vastaan ei juuri tarkoita mitään, sillä kyseessä on järisyttävän kova vastus kenelle tahansa NHL:ssä.

Alexander Ovechkin on aloittanut NHL-kautensa todella räväkkäästi. Ovie nakutti kahteen ensimmäiseen peliin vaatimattomat 3+2=5 tehot. Capitalsin pelaajamateriaali on todella laaja, eikä se nojaa ainoastaan Ovechkinin kentällisen varassa tuloksien osalta. Puolustus- ja maalivahtiosasto on myös hyvässä kuosissa, joten suurempia heikkouksia tästä joukkueesta ei löydy. Capitals pääsee lähtemään otteluun suhteellisen terveellä kokoonpanolla – ainoastaan Nicklas Bäckström on poissa kokoonpanosta.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Coloradoa vaivaa poissaolot

Vierasjoukkue Colorado Avalanche on pelannut kuluvan kauden aikana kaksi ottelua, joista saldona on yksi voitto ja yksi tappio. Kauden avausottelussa Colorado onnistui voittamaan varsin mallikkaan pelin jälkeen Chicago Blackhawksin lukemin 4-2. Kyseisessä ottelussa joukkueen kapteeni Gabriel Landeskog taklasi Kirby Dachia pelikiellon arvoisesti, joten Landeskog on vielä Capitals-pelin poissa joukkueen vahvuudesta. Kauden toisesta ottelusta Colorado kärsi 3-5-tappion St. Louis Bluesille.

Coloradolla oli edellisessä ottelussa mukana ainoastaan 11 hyökkääjää, kun normaalisti kokoonpanossa on 13. Joukkueen huolena on ollut poissaolot, mutta pikkuhiljaa tähänkin asiaan on tulossa helpotusta. Nathan MacKinnon on testannut negatiivisen koronanäytteen, joten hänen pelaamisensa on mahdollista, mutta ei varmaa vielä tässä vaiheessa. Jack Johnson matkustaa myös Washingtoniin, mutta hänenkään pelaaminen ei ole vielä varmaa. Colorado nosti kokoonpanoonsa Mikhail Maltsevin ja Martin Kautin paikkaamaan poissaoloja.

Washingtonilla hyvä sauma voittoon

Tästä ottelusta ei tulivoimaa tule puuttumaan, joten luvassa on maalintekokilpailu. Overin kertoimet tähän otteluun on kuitenkin liian alhaalla, joten siihen ei kannata koskea. Kotijoukkueen voitolle tarjotaan herkullista kerrointa, vaikka Coloradon tilanne onkin kokoonpanon osalta hieman nihkeä – toki jos MacKinnon ja Johnson palaavat kokoonpanoon, niin tuo se lisäboostia joukkueen pelaamiseen. Kaikesta huolimatta kotijoukkueelle tarjotaan liian suurta kerrointa, johon allekirjoittanut tarttuu. Pelivalintana toimii siis kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!