15.2. NHL: Washington Capitals – Carolina Hurricanes | Canesin viisikkopeli tuottaa vaikeuksia Capitalsille

15.2.2023 Klo. 02:00

Carolina Hurricanes

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja Carolina Hurricanes kohtaavat toisensa Metropolitan-divisioonan huippukamppailussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02:00.

Canes äärimmäisen vakuuttava suorittaja

Vierasjoukkue Carolina Hurricanes on tällä hetkellä koko NHL:n vaarallisimpia joukkueita, eikä se ole ihmekään. 5 vs. 5 -pelissä, eli tasaviisikoin Canes dominoi kenttätapahtumia mennen, tullen ja palatessa – Canes on power rankingin ykössijalla tällä hetkellä täysin oikeutetusti. Edellisen ottelunsa Carolina hävisi hyvässä tulosvireessä olevalle New York Rangersille, mutta tässäkin kamppailussa maaliodottamien puolesta Canesin olisi pitänyt voittaa. Onneksi kuitenkaan voittoja ei ratkaista pelkästään odottamien perusteella.

Ennen Rangers-tappiota Canes porskutti seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Vierailijat ovat äärimmäisen kovassa tikissä, ja peli näyttää todella vakuuttavalta. Canesilla ei ole yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta heidän pelissään – ainoastaan ylivoimatilaisuudet Canes voisi käyttää paremmin hyödykseen. Seuraavaksi Canes saa vastaansa Washington Capitalsin, joka taistelee tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta. Capitalsin pelissä nähdään edelleen tuttuja ongelmia, ja suorittaminen on todella ailahtelevaa.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Canes huomattavasti laadukkaampi joukkue

Carolina Hurricanes on huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue kuin Washington Capitals. Ei siis pelkästään paperilla, vaan myös ihan itse pelikentällä. Carolina Hurricanes on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 18 tappiota maalierolla 172:140. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,31 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,69 maalin verran. Vierailijoiden vahvuutena on ollut jo useamman vuoden putkeen timanttinen puolustusosasto, eikä kuluva kausi ole millään tavalla poikkeus.

Washington Capitals on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 27 tappiota maalierolla 168:155. Caps on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,05 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,82 maalin verran. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole enää samalla tasolla kuin mitä se on ennen ollut. Runkopelaajat ovat napsun verran vanhempia, ja suurin osa on kärsinyt merkittävistä loukkaantumisista. Capitalsin pelaaminen on ollut tämän kauden osalta todella ailahtelevaa sorttia.

Vierailijat palaavat voittojen tielle

Canes kärsi edellisessä ottelussaan 2-6-tappion New York Rangersille, joten nyt sillä on oivallinen paikka päästä takaisin voittojen tielle. Vastaan asettuu huomattavasti heikompi Washington Capitals, jolla ei ole mitään aseita Canesin pelitapaa vastaan. Power rankingin ykkösenä majaileva Carolina Hurricanes lähtee ensi yön kamppailuun nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Canes pelaavasta kokoonpanosta on poissa Jake Gardiner, Max Pacioretty sekä Ondrej Kase. Capitals-leiristä poissa ovat Tom Wilson, Nic Dowd, John Carlson, Connor Brown, Anthony Mantha sekä polkukone Carl Hagelin. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Carolina Hurricanesin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,15-kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!