16.3. NHL: Washington Capitals – Buffalo Sabres | Sabresin peleissä mässäillään maaleilla

16.3.2023 Klo. 01:00

Yli 6 maalia

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja Buffalo Sabres kohtaavat toisensa erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa, sillä molemmat pelaavat todella tärkeistä pisteistä pudotuspelejä ajatellen. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 01:00.

Sabresin peleissä nähdään kasa maalipaikkoja

Buffalo Sabresin ottelut ovat kuluvalla kaudella noudattaneet tuttua kaavaa, eli kamppailuissa nähdään rutkasti maalipaikkoja molemmissa päissä. Sabresin peleistä yli 53% on päättynyt yli 6,5 maaliin ja 71% otteluista on päättynyt yli 5,5 maaliin – Sabresin peleistä on turha odottaa puolustusvoittoista nysväystä. Ensi yönä Capitals ja Sabres pelaavat äärimmäisen tärkeistä pisteistä pudotuspelejä ajatellen, mutta silti tästä kamppailusta ei voida odottaa puolustusvoittoista peliä.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa, joista molemmat ovat päättynyt reippaasti yli 6,5 maalin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa maaleja iskettiin varsinaisella peliajalla kahdeksan kappaletta, kun taas vuorostaan kauden toisessa kohtaamisessa tykitettiin yhteensä 11 maalia verkon perukoille. Toki, jokainen peli on aina uusi, eikä edellisten kohtaamisten tulokset automaattisesti tarkoita maalikarkeloita. Mutta Sabresin pelityyli on yksinkertaisesti sellainen, että sen kamppailuissa nähdään hirveä läjä maalipaikkoja molemissa suunnissa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Tulivoimaa löytyy kentältä riittämiin

Washington Capitals on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, kun puhutaan puolustuspelaamisesta. Capitals on päästänyt kuluvalla kaudella ottelua kohden omissa 2,94 maalia, kun taas vuorostaan Buffalon kenttäpäädyssä on kolissut ottelua kohden 3,61 maalin verran. Sabres omistaa vuorostaan järkyttävän määrän tulivoimaa, johon Capitals ei kykene omalla materiaalillaan vastaamaan. Sabres on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,65 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan Capitals on tehnyt ottelua kohden 3,09 maalia.

Sabres sai edellisessä kamppailussaan takaisin Alex Tuchin, joka onnistui heti palaamaan voitokkaasti pelikentille – Tuch nakutti Torontoa vastaan tehot 2+0. Sabresin pelaavasta kokoonpanosta on poissa Mattias Samuelsson, joka on heidän paras puolustava pakki. Tage Thompsonin tähdittämä Sabres löytää kyllä keinot tehdä maaleja Capitalsia vastaan, mutta varjopuolena omissakin tullaan näkemään vaarallisia maalipaikkoja. Hyökkäys- ja tulivoimaa löytyy kentältä huomattavasti enemmän kuin puolustuskykyä. Tästä kamppailusta ei voida odottaa puolustusvoittoista peliä missään tapauksessa.

Maalintekokilpailu

Sabresin ottelut tuppaavat aina olemaan perinteisiä maalintekokilpailuita, jonka äärellä ensi yön kamppailukin on. Capitals pelasi edellisenä yönä ja maalissa aloitti Darcy Kuemper. Voimme odottaa siis, että kakkosveskana oleva Charlie Lindgren on tolppien välissä Buffaloa vastaan. Kuemper on huomattavasti laadukkaampi maalivahti, joten Sabresin osakkeet maalikarkeloille nousevat. Sabres on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja nakuttanut joukkue ja seitsemänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Kotijoukkue Capitals tulee kyllä omat tonttinsa myös hyödyntämään yön kamppailussa. Liuskalle valitaan se, että näemme ottelussa yli 6 maalia – jos ottelu päättyy tasan kuuteen maaliin, niin siinä tilanteessa panos palautuu takaisin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!