24.11. NHL: Vegas Golden Knights – Ottawa Senators | Senatorsin pelissä suuria ongelmia

24.11.2022 Klo. 05:00

Vegas Golden Knights

Panos
2/5

Vegas Golden Knights ja Ottawa Senators taistelevat paremmuudesta keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Vegasissa T-Mobile Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05:00.

Vierailijoilla suuria vaikeuksia

Ottawa Senators oli yksi mielenkiintoisimmista joukkueista off-seasonilla, mutta kauden alkaessa odotuksia ei ole lunastettu tämän ryhmän osalta. Ottawa Senators on pelannut kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista saldona on kuusi voittoa ja 12 tappiota. Senators on kerännyt vain ja ainoastaan 13 sarjapistettä tähän mennessä, eikä heräämisen merkkejä ole ilmassa. Senators on koko NHL:n sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Senaattorien maaliero on 18 pelatun pelin jälkeen 57:64.

Senators on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,17 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,56 maalin verran. Senators onnistui hankkimaan joukkueeseensa lisää kokemusta ja tulivoimaa, mutta vielä se ei ole onnistunut pelaamisellaan vakuuttamaan, vaan päinvastoin. 10 edellisen ottelun aikana Senators on onnistunut kukistamaan Philadelpia Flyersin ja Buffalo Sabresin, jotka molemmat lukeutuvat NHL:n häntäpään joukkueisiin, muuten on tullut lunta tupaan ja pahasti muista otteluista.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Läntisen konferenssin kärkijoukkue takoo tulosta

Läntisen konferenssin ykkösenä majaileva Vegas Golden Knights takoo hurjalla tahdilla tulosta. Se on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on peräti 15 voittoa ja ainoastaan viisi tappiota maalierolla 73:51. Vegas on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,65 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden 2,55 maalin verran. Vegasilla toimii erinomaisesti hyökkäys- kuin puolustuspeli. Maalivahtikaksikko Logan Thompson ja Adin Hill pelaavat äärimmäisen hyvin, eikä Robin Lehnerin poissaolo vaikuta millään tavalla suorittamiseen.

Vegas on todella laadukas nippu, joka taistelee tällä kaudella tosissaan Stanley Cupin voitosta. Varsinkin puolustuskalusto Vegasilla on tappavan tehokas. Hyökkäyksestä löytyy paljon laatua, eikä pelaaminen roiku vain ja ainoastaan muutaman pelaajan harteilla. Nyt Vegasia vastaan asettuu joukkue, jonka pelissä on suuria ongelmia. Tasoerot ovat valtavat Vegasin ja Ottawan välillä, vaikka Ottawa ei paperilla heikko nippu ole missään nimessä.

Vegas jatkaa voittojen tiellä

Kotijoukkue Vegas Golden Knights lähtee yön otteluun todella suurena ennakkosuosikkina. Tasoerot ovat joukkueiden välillä suuret. Vegas on huomattavasti laadukkaampi ja paremmin organisoitu joukkue, jonka pelaamisessa ei ole tällä hetkellä yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta. Ottawalla on suuria ongelmia oman pelinsä kanssa. Liuskalle valitaan kotijoukkue Vegas Golden Knightsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,74. Senatorsin peli on tällä hetkellä todella pahasti sekaisin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!