17.3. NHL: Vegas Golden Knights – Calgary Flames | Vegas pääsee pelaamaan pitkästä aikaa kotonaan

17.3.2023 Klo. 04:00

Vegas Golden Knights ML

Panos
2/5

Vegas Golden Knights ja Calgary Flames kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Vegasissa T-Mobile Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 04:00.

Vegasilla melkein täydellinen vieraskiertue

Vegas Golden Knights pääsee pelaamaan ensi yönä pitkästä aikaa kotonaan, sillä heidän vieraskiertueensa tuli päätökseen edellisessä kamppailussa. Kiertueen aikana Vegas kärsi ainoastaan yhden tappion Florida Panthersille heti alkumetreillä, mutta loppukiertueen aikana Vegas rohmusi neljästä muusta kamppailusta voiton itselleen. Näin ollen Vegas porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Nyt Vegas päsee kotiluolaansa, jossa se on edellisen kerran kärsinyt varsinaisen peliajan tappion tammikuun loppupuoliskolla.

Kotijoukkue on pelannut erinomaista kiekkoa, vaikka muutamia tärkeitä pelaajia on poissa pelaavasta kokoonpanosta. Poissaolot eivät ole Vegasin tulokselliseen pelaamiseen onneksi vaikuttanut suurella kädellä ja niin sanotut paikkaajat ovat onnistuneet erinomaisesti. Maalivahti Jonathan Quick ei ole hävinnyt vielä yhtä ainuttakaan peliä Vegas-nutussa, joten maalivahtiosastokin on kunnossa. Vegas on äärimmäisen vaarallinen joukkue kotonaan, eikä Flamesin viimeaikaiset otteet aiheuta hurraa huutoja.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Flames huomattavasti heikompi

Calgary Flames on joukkueena huomattavasti heikompi, vaikka Vegas kärsii poissaoloista. Flamesin kausi on mennyt aivan täysin penkin alle, eivätkä uudet nimet ole päässeet loistamaan Flames-nutussa. Flames on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 38 tappiota maalierolla 207:205. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,04 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,01 maalin verran. Flames omistaa yhdeksänneksi heikoimman ylivoiman koko NHL:ssä.

Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista saldona on 42 voittoa ja 26 tappiota maalierolla 218:185. Vegas on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,21 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,72 maalin verran. Vegas omistaa äärimmäisen laadukkaan puolustuskaluston ja hyökkäyksestä löytyy laajuutta. Pelaaminen ei roiku vain ja ainostaan yhden tuloskentän varassa.

Vegas jatkaa kotonaan voittojen tiellä

Vegas Golden Knights on ollut erinomainen joukkue pelatessaan kotonaan. Tällä hetkellä Vegas porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa ja pelaaminen on näyttänyt todella vakuuttavalta. Flamesin osalta ei voida sanoa samaa, sillä NHL:n häntäpään joukkueet ovat tuottaneet suuria ongelmia Flames-leirille. Vegasin lopulliselle voitolle tarjoillaan erinomaista 1,90-kerrointa, joka on aivan liikaa. Vegas on tällä hetkellä äärimmäisen hyvässä formissa. Vegas jatkaa kotonaan voittojen tiellä – liuskalle siis Vegasin voitto lopullisena herkullisella 1,90-kertoimella!

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!