22.11. NHL: Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights | Canucks isossa testissä

22.11.2022 Klo. 05:30

Vegas Golden Knights ML

Panos
1.5/5

Vancouver Canucks ja Vegas Golden Knights taistelevat runkosarjapisteistä maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 05:30.

Canucksin puolustuspeli heikkoa

Vancouver Canucksin alkukausi ei ole lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle. Se on pelannut kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista saldona on kuusi voittoa ja 12 tappiota maalieron ollessa 62:70. Canucksin hyökkäyspelaaminen on toiminut moitteetta, mutta puolustuspelaamisessa on senkin edestä ongelmia. Canucks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,44 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,89 maalin verran.

Canucks on koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue tällä hetkellä. Yksinkertaisesti näillä maalimäärillä on joukkueen mahdotonta voittaa pelejä. Canucksin ongelmat puolustuspelaamisessa ovat suuret, eikä tähän ole kauden edetessä löytynyt minkäänlaista lääkettä. Canucks saa vastaansa tulivoimaisen joukkueen, joka luo ottelussa kuin ottelussa paljon maalipaikkoja. Lähtökohdat eivät ole parhaimmat mahdolliset kotijoukkueen osalta.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Vegas vahva suorittaja

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on ollut koko kauden todella vahva suorittaja jokaisella osa-alueella. Vegas on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja viisi tappiota maalierolla 68:47. Vegas on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,58 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,47 maalia. Maalivahtikaksikko Logan Thompson ja Adin Hill ovat aloittaneet kautensa todella vahvasti, eikä Robin Lehnerin poissaolo vaikuta joukkueen pelaamiseen millään tavalla.

Vegas omistaa todella laadukkaan joukkueen, joka tulee taistelemaan kuluvalla kaudella tosissaan Stanley Cupista. Jack Eichelin johtama ykköskenttä on pelannut äärimmäisen hyvin, mutta vierailijoiden pelaaminen ei roiku vain ja ainoastaan tämän yhden kentällisen varassa. Kaikista vahvin osa-alue Vegasilla on tuttuun tapaan puolustus. Joukkue on äärimmäisen hyvin rakennettu, eikä sillä ole millään osa-alueella heikkouksia.

Canucks altavastaaja

Vancouver Canucks lähtee yön otteluun selkeänä altavastaajana. Vegas on materiaaliltaan huomattavasti laadukkaampi, ja pelaaminen on aivan toisella tasolla kuin Vancouverilla. Kotijoukkue Canucks porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta edellisessä ottelussa Kingsiä vastaan Canucks oli todella heikko. Vegas hävisi edellisen ottelunsa jatkoajalla lukemin 3-4 Edmonton Oilersille. Liuskalle valitaan Vegas Golden Knightsin voitto lopullisena kertoimella 1,78. Vancouverin pelissä on paljon ongelmia, kun taas vuorostaan Vegasilla on äärimmäisen valmis paketti jo tässä vaiheessa kautta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!