5.3. NHL: Vancouver Canucks – Toronto Maple Leafs | Kauden ensimmäinen kohtaaminen

5.3.2023 Klo. 02:00

Toronto Maple Leafs

Panos
1/5

Vancouver Canucks ja Toronto Maple Leafs kohtaavat toisensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ensimmäistä kertaa kuluvan kauden osalta. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Arenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02:00.

Toronto aktiivisena markkinoilla

Kyle Dubas oli erittäin aktiivinen pelaajamarkkinoilla juuri ennen trade deadlinen sulkeutumista. Toronto lähti tähän kauteen all in -mentaliteetilla ja tilanne näyttää pelaajamateriaalin osalta erinomaiselta. Varsinkin puolustussuuntaan Toronto on parantunut valtavasti, kun se hommasi riveihinsä Ryan O’Reillyn, Luke Schennin ja Jake McCaben. Valitettavasti Jake Muzzinin kausi on kokonaan paketissa, mutta McCabe korvaa hänet paremmin kuin hyvin. Torontolla on kasassa täydellinen paketti, joka taistelee tosissaan mestaruudesta.

Ensi yönä Toronto lähtee taistelemaan pisteistä Vancouver Canucksia vastaan ensimmäistä kertaa kuluvan kauden osalta. Canucksin kausi ei ole mennyt odotuksien mukaisesti, eikä valmentajan vaihtaminen ole Canucks-leiriä vienyt parempaan suuntaan. Canucksilla on rutkasti poissaoloja, jotka vaikuttavat joukkueen kykyyn puolustaa. Oliver Ekman-Larsson, Tucker Poolman, Ethan Bear sekä Filip Hronek ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Noah Juulsen sekä Guillaume Brisebois paikkaavat poissaoloja. Kolmas pakkipari Canucksilla muodostuu Christian Wolanin ja Kyle Burroughsin myötä – pakkikalusto on suhteellisen kapea juuri tällä hetkellä kotijoukkueella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Leafs huomattavasti laadukkaampi

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs on joukkueena huomattavasti laadukkaampi ja laajempi, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Toronto on voittanut edellisen viiden ottelun aikana neljä kamppailua. Kotijoukkue Canucks ei ole onnistunut voittamaan kertaakaan varsinaisella peliajalla edellisen viiden kamppailun aikana. Leafs saa tolppien väliin mitä todennäköisemmin tovin kuvioista poissa olleen Matt Murrayn, joka on erinomainen asia vaahteralehtipaitojen osalta.

Leafs on pelannut kuluvalla kaudella 62 ottelua, joista saldona on 38 voittoa ja 24 tappiota maalierolla 211:163. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,40 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,63 maalin verran – Toronton puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut erinomaisesti. Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 61 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 37 tappiota maalierolla 202:240. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,31 maalia ja omissa on soinut ottelua kohden 3,93 maalin verran – Canucks on koko NHL:n toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue.

Leafs ryöstöretkelle

Toronton parantunut puolustuskalusto kykenee pitämään Canucksin suhteellisen tulivoimaisen joukkueen kurissa. Samaa ei voi sanoa kuitenkaan Canucksista, sillä Auston Matthewsin, Mitch Marnerin ja kumppaneiden pitäminen pimennossa on Canucks-leirille käytännössä mahdoton tehtävä. Canucksin puolustusosasto on tällä hetkellä todella heikossa hapessa, eikä se tule selviämään kamppailusta ehjin nahoin. Toronto operoi todella laajalla materiaalilla, joka kykenee useamman kentällisen turvin luomaan laadukkaita maalipaikkoja ottelussa. Leafs nappaa itselleen pisteet matkaan Canucksin kustannuksella. Liuskalle valitaan Toronton varsinaisen peliajan voitto kertoimella 1,83.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!