19.1. NHL: Vancouver Canucks – Tampa Bay Lightning | Tampa vakuuttavassa vireessä

19.1.2023 Klo. 05:00

Tampa Bay Lightning

Panos
1.5/5

Vancouver Canucks ja Tampa Bay Lightning taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05:00.

Tampa liitää voittoputkessa

Vierasjoukkue Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä hyvässä tulosvireessä. Se liitää neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Seattle Kraken, St. Louis Blues, Vancouver Canucks ja Columbus Blue Jackets. Tampa saa lyhyen ajan sisään uudelleen vastaansa Vancouver Canucksin, jonka kausi on mennyt aivan täysin penkin alle. Edellisessä kohtaamisessa Tampa oli vahvempi lukemin 5-4.

Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 14 tappiota maalierolla 151:121. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,60 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,88 maalin verran. Tampalla on kokonaisvaltaisesti kattava paketti kasassa materiaalinsa suhteen, eikä sillä ole yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta pelillisesti. Jon Cooperin luotsaama Tampa lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

PINNACLE Maailman PARHAAT KERTOIMET ja korkeimmat panosrajatLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Canucks altavastaajan roolissa

Vancouver Canucksin kausi on mennyt täysin penkin alle, eikä se tule tällä kaudella taistelemaan pudotuspeleistä – se juna meni jo valitettavasti. Canucks onnistui edellisen ottelunsa voittamaan Carolina Hurricanesia vastaan, mutta pelillisesti se oli edelleen heikko. Ennen Carolina-ottelua Canucks porskutti neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Edellisen 10 ottelun aikana Canucks on onnistunut kaapimaan itselleen ainoastaan kolme voittoa, joka kertoo sen tulosvireestä tarpeeksi.

Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 25 tappiota maalierolla 146:169. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,40 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,93 maalin verran. Canucksin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on ollut todella heikkoa – Se on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue tällä hetkellä. Canucks omistaa koko liigan heikoimman alivoiman, joka ei tiedä Tampan kaltaista joukkuetta vastaan hyvää.

Tampa jatkaa voittojen tiellä

Tampa Bay Lightning omistaa hurjan määrän tulivoimaa, ja Canucksin heikkoutena on puolustuspelaaminen. Tampa on äärimmäisen hankala vastustaja kotijoukkueelle pelitavansa myötä, eikä asiaa auta yhtään se, että Tampa on tällä hetkellä todella hyvässä tulosvireessä. Canucksin pelaavasta kokoonpanosta on poissa Tucker Poolman, Tanner Pearson, Thatcher Demko, Travis Dermott sekä Phil Di Giuseppe. Tampa-leiristä ulkona on kolossipuolustaja Nick Perbix. Tampa lähtee otteluun nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman materiaalin ja se on paljon paremmassa vireessä. Liuskalle valitaan Tampan voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,91.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!