16.2. NHL: Vancouver Canucks – New York Rangers | Rangers liitää hyvässä tulosvireessä

16.2.2023 Klo. 05:00

New York Rangers

Panos
1.5/5

Vancouver Canucks ja New York Rangers kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05.00.

Canucks selkeä altavastaaja

Kotijoukkue Vancouver Canucks lähtee ensi yön otteluun selkeänä altavastaajana, kun vastaan asettuu hyvässä tulosvireessä liitävä New York Rangers. Canucksin pelaaminen on valmentajan vaihdoksen jälkeen tilastollisesti hieman parantunut, mutta ei se vieläkään ole sillä tasolla millä pitäisi. Canucks on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, jonka aikana se on hävinnyt Detroit Red Wingsille kaksi kertaa maalein 1-6 ja 2-5.

Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 33 tappiota maalierolla 178:217. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,30 maalia, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 4,02 maalin verran. Canucks on koko NHL:n toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue, joten ei ole vaikea arvata, että mikä osasto Canucks-leirillä vuotaa. Samalla se omistaa koko NHL:n heikoimman alivoiman – joukkueen alivoimaprosentti on tällä hetkellä 65,4%, joka on oikeastaan aivan naurettavan heikko.

PINNACLE Maailman PARHAAT KERTOIMET ja korkeimmat panosrajatLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Rangers hyvässä vireessä

New York Rangers on pelannut tammi- ja helmikuun aikana todella hyvin tuloksellisesti. Se on kärsinyt näiden kuukausien aikana ainoastaan kaksi tappiota varsinaisella peliajalla, eli se on jäänyt kaksi kertaa ilman pisteitä. Rangers on todella hyvässä vireessä ja pelaaminen näyttää niin sanotusti valmiilta. Tällä hetkellä Rangers porskuttaa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, joiden aikana on kaatunut Carolina Hurricanes, Seattle Kraken, Vancouver Canucks, Calgary Flames sekä Vegas Golden Knights.

Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 53 ottelua, joista saldona on 31 voittoa ja 22 tappiota maalierolla 176:139. Rangers-leiri on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,32 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,62 maalin verran. Se on koko NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue, kiitos Rangers-puolustuksen ja Igor Shestyorkinin. Erikoistilannepelaamisen osalta molemmat osastot, eli ali- ja ylivoima ovat toimineet moitteetta.

Rangers jatkaa voittojen tiellä

Rangers lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei ole varmasti kenellekään yllätys. Rangers-leiri on todella hyvässä tulosvireessä, ja he pääsevät pelaamaan ottelunsa täysin terveellä kokoonpanolla. Vancouverilla on poissa pelaavasta kokoonpanosta Tucker Poolman, Tanner Pearson, Ilya Mikheyev, Jack Studnicka sekä mahdollisesti maalivahti Thatcher Demko. Canucks laittoi eilen maalivahti Spencer Martinin waivers-listalle, joten Demkon paluu alkaa olemaan lähellä. Rangers pääsee lähtemään otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista, ja se operoi paljon paremmalla materiaalilla. Liuskalle valitaan Rangersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,90.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!